Faceup001.jpg
Faceup003.jpg
Faceup004.jpg

??

450,- / 900,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 50% på ansigtsbehandling med Quick Manicure og dag make-up hos den eksklusive skønhedsklinik Face Up i Kompagnistræde

Face Up Skincare

Skribent: Mette Søndergaard

Foto: Lasse Lundberg Andreasen

Hos den eksklusive skønhedsklinik Face Up Skincare i indre by er der kræset om detaljen. Alina, der er indehaver af klinikken, tilpasser alle skønhedsbehandlinger til personlige behov og hudtyper, og sørger for, at der er tid til alle. Dagens Tilbud giver 50% på 75 min. skønhedsbehandling med peeling, damp, dybderens og ansigtsmassage samt Quick Manicure og dag make-up.

Alina, der er indehaver af skønhedsklinikken Face Up Skincare, fortæller, at hun altid arbejder på, at kunden til enhver tid skal føle sig i centrum. En ansigtsbehandling starter derfor med, at Alina analyserer kundens behov og der lægges vægt på, at en individuel vejledning er dét, der gør forskellen.

Face Up Skincare ligger i hjertet af København og tilbyder behandlinger til alle behov: ansigtsbehandlinger med dermalogica, ansigtsbehandlinger med MD formulations, diamant peeling, infusion, hårfjerning med voks, massage, manicure, pedicure, farvning af vipper og bryn samt make-up.


Alina er uddannet  kosmetolog på den anerkendte Cidesco Kosmetologskole og driver klinikken sammen med Mila, der ligeledes er uddannet på Cidesco Kosmetologskole. Mila er desuden tidligere sygeplejeske og har en massøruddannelse.

Betingelser

  • Kan indløses fra 16.08.2010 til 14.11.2010.

Ingen betingelser.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Åbningstider:
Man-tor 10-17
Fre 10-17
Lør 10-14

faceupskincare.dk

Aftalepart

Face Up
CVR: ??
  • Face Up
    Face Up Skincare
    Kompagnistræde 37 st. tv
    1208 København K.
Vælg variation
Vælg variation