minisushi_001.JPG
minisushi_002.JPG
minisushi_003.JPG
minisushi_004.JPG
minisushi_005.JPG
minisushi_006.JPG
minisushi_07.JPG
minisushi_008.JPG

Stor sushimenu for 2 personer hos Mini Sushi i Kbh K

260,- / 520,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Stor sushimenu for 2 personer hos Mini Sushi – lækker take away i København K. Få en menu med 41 veltillavede stykker fra populære Mini Sushi

Kæmpe smag hos Mini Sushi

Skribent: Wendy Beekhuis

Foto: Alexander Banck-Petersen


Hvis du har lyst til at forkæle dig selv og en du holder af med kvalitetssushi, skulle I tage at prøve et sundt og lækkert måltid fra Mini Sushi. Med dagens tilbud kan I spise jer mætte i deres store menu, der består af 41 lækre stykker sushi, for kun 260 kroner. Normalprisen for Månedens Menu hos Mini Sushi er 520 kroner, men hvis I slår til i dag, kan I via Downtown få menuen til halv pris.

Hos Mini Sushi går de aldrig på kompromis med kvaliteten og anvender kun friske råvarer, de bedste sushiris og den lækreste fisk - alt sammen for at sikre, at du får en helt særlig smagsoplevelse.
Derudover byder Mini Sushi også på mange andre smagsoplevelser fra det japanske køkken. Hos Mini Sushi kan man f.eks. også få teriyaki kylling, oksekød eller and, hvis man føler for at spice den rå fisk lidt op.

En ting er sikkert: Lige gyldigt hvad menuen står på, bliver der naturligvis kræset for detaljerne med friske og sunde råvarer hos Mini Sushi. Med dagens tilbud får I en sushimenu til to personer bestående af 41 stk. sushi:

- Nigiri:  2 stk. laks, 2 stk. tun, 2 stk. laks med hvidløg, 2 stk. reje

- Insideout maki: 8 stk. super california, 8 stk. wasabi laks

- Futo maki (stor maki): 5 stk. ebi tempura
- Hoso maki (små maki): 4 stk. tun, 4 stk. agurk
- Rispapir maki: 4 stk. kylling

Velbekomme.

Betingelser

  • Kan indløses fra 12.04.2011 til 11.06.2011.

Gælder kun Mini Sushi på Kattesundet.

Bestilling skal ske dagen før på tlf.: 66114444 eller mail: minisushi2@gmail.comInformation

Åbningstider & hjemmeside:

Man-tor 11-22
Fre-lør 11-23
Søn 12-22

www.minisushi.dk

Anmeldelser

aok.dk

"Har købt sushi derfra flere gange, og har været meget tilfreds hver gang. Sushi'en var helt fantastisk, Og prisen er absolut billig i forhold til madens kvalitet. Flink personale. Alt i alt er gode oplevelser. Kommer helt sikkert igen"

Set på aok.dk

mitkbh.dk

"Rigtig god Sushi, måske en af KBH's bedste? Jeg har tygget mig igennem min andel ris, tang og rå fisk her i livet - og uden at skulle kalde mig ekspert vil jeg bare sige: Det her er godt. Jeg var dernede forleden hvor kvindelig kunde udbrød at hun mente de var verdens bedste. Med vanlig japansk understatedness bukkede kokken og tjeneren og smilte. Men jeg tror virkelig hun mente det hun sagde"

Set på mitkbh.dk

Aftalepart

MiNi SUSHi
CVR: 33070233

Adresse

Kattesundet 8
  • MiNi SUSHi
    Mini Sushi
    Kattesundet 8
    1458 København K
Vælg variation
Vælg variation