hongfu_001.JPG
hongfu_002.JPG
hongfu_003.JPG
hongfu_004.JPG
hongfu_005.JPG
hongfu_006.JPG
hongfu_007.JPG
hongfu_008.JPG
hongfu_009.JPG

Få en 4 retters menu for 2 hos autentiske Hong Fu

239,- / 478,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Gå ombord i det kinesiske køkken og spis dig igennem fire lækre og velsmagende retter for 2 personer hos Hong Fu på Østerbro

Storartet, kinesisk madlykke

Skribent: Astrid Marie Renkwitz Madsen
Foto: Alexander Banck-Petersen


Hos Hong Fu bliver I hyllet ind i ægte kinesisk stemning med dæmpede kinesiske toner, der blander sig med de besøgende på restauranten. Hong Fu skaber nemlig et mini-Kina midt i København med kinesisk tapet på væggene, farvestrålende, kinesiske lamper og krydrede retter fra de fire hovedkøkkener i Kina.

Historien om restaurant Hong Fu begyndte for 20 år siden. I 1991 åbnede ægteparret Lin Yanbiao og Xieye restauranten på Østerbrogade. Østerbro-folket tog godt imod den nyåbnede restaurant, og stedet med det alsidige menukort blev lynhurtigt en succes.

Det kinesiske køkken deles op i fire hovedkøkkener; Det sydlige Kina er domineret af søde retter, mens den nordlige del af Kina er specialiseret i salte retter. Centralkina er præget af stærke chiliretter, og i den vestlige del dominerer de syrlige retter. Hos Hong Fu finder du de bedste retter fra alle fire hovedkøkkener med særligt speciale i krydrede, sprødstegte retter.

Restaurantens navn tager afsæt i ægte kinesiske traditioner; Et måltid skal spises med glæde for at skabe en god energi i kroppen. Hong betyder nemlig 'storartet' og Fu betyder 'lykke.'

Med dagens tilbud får I en aften på Hong Fu, som begynder med en kinesisk velkomstdrink - lavet på to slags frugtjuice og hvidvin - og sprøde kinesiske rejechips. Når I har fundet jer godt til rette i de kinesiske omgivelser, vil forretten, som er en klassisk sea-food suppe, blive serveret. Herefter vil I få tre forskellige slags dumplings, som består af dampede Xiao Long Bao og Shaomai og dybstegte Wan Tan. Til hovedretten serveres to typiske kinesiske retter: Kongerejer i honningssauce og lynstegt svinemørbrad med ingefær, chili & porrer + jasminris. Til dessert kan I sætte tænderne i lækre pandekager med is & chokoladesauce.

Som et af de eneste kinesiske spisesteder i København får I en traditionel, kinesisk lykkekage, efter I har spist jer mætte og glade i de lækre retter. Hos Hong Fu er der også fokus på god service, og personalet sørger for dampende varme frotteklude til at tørre fingrene i efter maden.

Hong Fu er indbegrebet af storartet, kinesisk madlykke, og I vil ikke fortryde et besøg i den stemningsfulde og hyggelige restaurant på Østerbro.

Betingelser

  • Kan indløses fra 12.04.2011 til 31.08.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Hong Fu har ferielukket hele juli.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man-fre: 15-22.30

Lør: 17-22.30

(Køkkenet lukker kl. 22.00)

www.hongfu.dk

Anmeldelser

aok.dk

"Det er ikke sidste gang vi er der. Kan varmt anbefales"

Set på aok.dk

aok.dk

"Super godt kinesisk køkken"

Set på aok.dk

Aftalepart

Hong Fu
CVR: ??
  • Hong Fu
    Hong Fu
    Østerbrogade 132
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation