Weekendspecial: 2 for 1 på lækker brunch på den nye oase Café Nordvest

Den nye oase i Nordvest

Skribent og foto : Frederik Plum

På Nørrebro ligger en række af de bedste cafeer lidt afsides som Wascator eller Underwood. Nu er der åbnet en hyggelig café, der ligger lidt for sig selv på Nørrebro med det simple navn: Café Nordvest. Dagens Tilbud giver 2 for 1 på en lækker brunch på Café Nordvest, og mulighed for at prøve den nye oase.


Café Nordvest har et enkelt koncept. Der lægges vægt på god service, lækre råvarer og et simpelt men varieret menukort til fornuftige priser. Som cafeens navn antyder ligger den i Nordvest, hvilket tilfører stedet dets charme, da det er en café som de færreste kender, men som de fleste kan lide.

Cafeen ligger i en moderne bygning, og får sin charme fra blandingen af den strømlinede moderne bygning og cafeens 'trendy-trashy' indretning. Foran cafeen er der en stor plads med udendørsborde, og stedet har en helt speciel 'Berliner-stemning' over sig på grund af den afsides placering.

Rebecca, der bestyrer cafeen, fortæller at stedet har en helt speciel hyggelig og behageligt-langsom følelse over sig. Det er også derfor at klientellet er så alsidigt, fordi alle kan forstå det stille tempo.

Cafeen har åbent hele ugen fra kl. 10-24, og serverer brunch, frokost, aftensmad og snacks. Der er ofte live dj's i weekenden såsom David Haustein og Sapriori, der begge er kendt fra Ritz og Dunkel Bar. Rebecca fortæller, at festen fortsætter, så længe der er gæster.

Den 3. september er der Cocktail Night hvor alle cocktails koster 25 kr. og der er også 15% rabat til studerende, hvis de køber for over 100 kr. - så det er da værd at overveje et lille smut forbi Nordvest.

Betingelser

  • Kan indløses fra 14.08.2010 til 14.10.2010.

Brunch serveres fra kl. 10-15Information

Åbningstider og hjemmeside:

Man-søn kl. 10-24 (køkkenet lukker kl. 21.30)

cafenordvest.dk

Anmeldelser

AOK

"Endelig er der kommet en god, hyggelig cafe til KBH NV. Et meget venligt sted med god kaffe!"

Set på aok.dk

Aftalepart

Café Nordvest
CVR: ??
  • Café Nordvest
    Café Nordvest
    Rentemestervej 13
    2400 København
Vælg variation
Vælg variation