blomstercafeen_001.JPG
blomstercafeen_002.JPG
blomstercafeen_003.JPG
blomstercafeen_004.JPG
blomstercafeen_005.JPG
blomstercafeen_006.JPG
blomstercafeen_007.JPG
blomstercafeen_008.JPG
blomstercafeen_009.JPG
blomstercafeen_010.JPG

Chokolade- og blomsterkurv fra Blomstercaféen på Frb.

199,- / 399,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Er det ikke tid til at forkæle en, du har kær? Få en smuk blomsterkurv, der også indeholder lidt lækker kvalitetschokolade, fra Blomstercaféen

Glæd en du har kær med blomster og chokolade


Skribent: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Foto: Alexander Banck-Petersen


Forkæl din gamle mormor, overrask din kæreste eller giv en fremragende værtindegave. Det er en skøn gestus at give blomster og endnu skønnere at give dem, når det er mindst ventet.

Kurven fra Blomstercaféen er en flot opsætning af forskellige blomster. Caféens indehaver, Kevser Yilan, laver selv dekorationerne, og hun bruger kun friske blomster af den bedste kvalitet, så hun er sikker på, at dekorationerne holder rigtig længe.

Kevser har haft Blomstercaféen i snart to år. Da hun åbnede butikken var idéen at lave en blomsterforretning med kvalitetsblomster og rigtig flotte dekorationer: "For mig er det vigtigt altid at levere god kvalitet", siger Kevser, som i dag har en blomstercafé, hvor smukke blomsterdekorationer optager alle kvadratmetre af den lille kælderbutik.

Blomstercaféen ligger på hjørnet af Falkoner Allé og Hostrupsvej - kun et stenkast fra Frederiksberg Centret. Udenfor står bonderoser og ranunkler på rustikke borde sammen med tulipaner i alle regnbuens farver. Der hersker en helt særlig stemning i Kevser Yilans lille blomstercafé.

Lad dig forføre af forårets blomster og glæd en du har kær med en af Kevsers smukke blomsterkurve, der også indeholder lidt til den søde tand.

Betingelser

  • Kan indløses fra 11.04.2011 til 10.07.2011.
??


Information

Åbningstider:


Man-søn 9-19

Aftalepart

Blomster Caféen
CVR: ??

Adresse

P.Nørkjærsplads 16, 9800 Hjørring
  • Blomster Caféen
    Blomstercaféen
    Falkoner Alle 36
    2000 Frederiksberg
Vælg variation
Vælg variation