kaffka_001.JPG
kaffka_002.JPG
kaffka_003.JPG
kaffka_004.JPG
kaffka_005.JPG
kaffka_006.JPG
kaffka_007.JPG
kaffka_008.JPG
kaffka_009.JPG

1 times akupunktur eller zoneterapi hos Kaffka’s

200,- / 400,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få en ægte velværeoplevelse med 1 times akupunktur eller zoneterapi hos Kaffka’s, der er centralt beliggende på Gammel Kongevej på Frederiksberg

Bring kroppen i balance med akupunktur & zoneterapi

Skribent: Christina Himmelev Carlsen

Foto: Alexander Banck-Petersen


Hos Kaffka's på Frederiksberg kan du få hjælp til at opretholde din krops naturlige balance gennem akupunktur eller zoneterapi. Inden behandlingen starter - uanset hvilken form for behandling du ønsker - gennemgås dine gener og ønsker til behandlingen hos det professionelle og uddannede personale.
Om du vælger zoneterapi eller akupunktur er ofte et temperamentsspørgsmål, og det er derfor vigtigt at finde frem til netop dit behov for behandlingsform. Både zoneterapi og akupunktur kan hjælpe kroppens balance og energiniveau, og stort set hele kroppen bliver behandlet med begge behandlingsmetoder.

Akupunktur er en gammel, kinesisk behandlingsform, som har dit helbred i centrum og fokuserer på din krops behov. Behandlingen med nåle kan blandt andet afhjælpe migræne, allergi, stress, tobaksafhængighed, sukkertrang, idrætsskader, overgangsalder osv.

Zoneterapi er den mest udbredte alternative behandlingsformer herhjemme. Ved at massere bestemte zoner på fødderne påvirkes kroppens energisystem, så dens egne helende og helbredende kræfter stimuleres. Zoneterapi er et godt redskab, du med fordel kan benytte dig af, hvis du lider af hovedpine, migræne, stress, fordøjelsesproblemer, spændinger og andre ubalancer. Zoneterapi virker også forebyggende og booster dit immunforsvar.

Zoneterapi og akupunktur er sunde og naturlige behandlingsformer. Så spring ud i det og få 1 times behandling hos det uddannede personale hos Kaffka's.

Betingelser

  • Kan indløses fra 11.04.2011 til 10.10.2011.

Kan indløses mandag og fredag kl. 8-18.

Bestil tid på tlf.: 40766720Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man: 8-18

Fre:  8-18

www.kaffkas.dk

Aftalepart

Kaffka's
CVR: ??

Adresse

Gammel Kongevej 143
2000 FRB
  • Kaffka's
    Kaffka’s

    Gammel Kongevej 143
    
1850 Frederiksberg 

Vælg variation
Vælg variation