menthe_001.JPG
menthe_002.JPG
menthe_003.JPG
menthe_004.JPG
menthe_005.JPG
menthe_006.JPG
menthe_007.JPG
menthe_008.JPG
menthe_009.JPG
menthe_010.JPG

Lækker og sund frokostmenu hos den hyggelige The á la Menthe

129,- / 258,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Nyd de lækreste marokkanske retter med en frokostmenu for 2 hos autentiske The á la Menthe, der byder på en enestående madoplevelse i Indre By

Sydlandsk sofahygge & marokkanske specialiteter hos The á la Menthe

Skribent:
 Linda Østergaard

Foto: Alexander Banck-Petersen


Brug en frokostpause med en ven eller veninde i selskab med lækkert madkræs hos den marokkansk inspireret te-salon og spisested The á la Menthe. Er I vilde med marokkanske specialiteter, er der slet ingen tvivl om, at det er nu, I skal slå til. I kan nemlig nyde 2 frokostretter og frit vælge mellem samosa (kød eller vegetar), falafel, kefta (krydrede, marokkanske kødboller i tomatsalsa) eller kylling i citron. I får også en blanding af forskellige sunde salater for eksempel rødbedesalat, linse- og bønnesalat, hummus, gulerodssalat eller couscous.

Når man træder ind i The á la Menthes farverige lokaler, føler man straks den sydlandske stemning. Her flyder gode rytmer fra kaffelandene, og store lanterner med tændte stearinlys og friske roser skaber en hyggelig, stille stemning. Indretningen er personlig og leder tankerne i retning af Marokko med masser af bløde puder, skøn myntete, og kraftige farveindspark.

Hos The á la Menthe er alle detaljer på plads, og restauranten har et personligt touch.

Med dagens tilbud får I en frokostmenu for 2 - det er den perfekte mulighed for at invitere kæresten eller en god ven ud på en fantastisk marokkansk madoplevelse. De spiselige sager er små retter, som både fås i vegetariske udgaver og med kød - derudover serveres forskellige salater.

Det marokkanske te- og spisested The á la Menthe er kendt som en af byens smukkeste restauranter. Maden er lavet med en kærlighed til det marokkanske køkken, som er baseret på friske råvarer og et stort udvalg af krydderier. Stødt spidskommen, paprika, chili, kardemomme, kanel, ingefær, safran og gurkemeje bruges til at give en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Betingelser

  • Kan indløses fra 10.04.2011 til 09.07.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 300 værdibeviser til salg.

Kan indløses alle dage mellem 11-16.Information

Åbningstider:

Man-Tors: 10-21

Fre-Lør: 10-22

Søndag: Lukket

Anmeldelser

aok.dk

"Den hippie-be-happy-marokkanske te-salon, som åbnede i en kælder i Kompagnistræde, ligger nu i Rådhusstræde, hvor du kan få stabiliseret sukkerbalancen med mynte-te."

Set på aok.dk

Aftalepart

The a la Menthe
CVR: 27474993

Adresse

Gyldenløvesgade 4
1369 København V
  • The a la Menthe
    The á la Menthe

    Rådhusstræde 5
    
1466 København K
Vælg variation
Vælg variation