Hand_001.jpg
Hand_002.jpg
Hand_003.jpg

Få en unik velværeoplevelse hos Håndtryk

275,- / 550,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få en velværeoplevelse udover det sædvanlige med 60 minutters afstressende ansigts- og hovedbundsmassage hos Håndtryk i Kompagnistræde i Indre By

Afstressende behandling for krop & sjæl

Skribent: Linda Østergaard

Gør noget godt for dig selv med 1 times forløsende ansigts- og hovedbundsmassage hos den erfarne afspændingspædagog Linda Primdahl Jensen. Und dig selv den dybdegående velværebehandling, der giver dig et frirum i hverdagen og en komplet afslapning.


Med dagens tilbud får du en prøvebehandling på en ALT-behandling, der er en ansigtsløftningsteknik, som udføres med hænderne på ansigt, hals og nakke. Hudens bindevæv stimuleres, og blodgennemstrømningen bliver optimal. ALT-behandlingen giver dig også et sundere og mere strålende ansigt, harmoni & symmetri i dit ansigt, et mere åbent & opstrammet ansigt, en blødere & mere elastisk hud, udglatning af ansigtets linjer, et naturligt løft af hele dit ansigt og større bevidsthed af ansigtets muskler.

Hos Håndtryk bydes du indenfor i det lyse, hyggelige behandlingslokale. Først får du en intro til behandlingen, hvorefter din krop bliver lagt til rette på briksen med en speciel teknik, der forbedrer kroppens hvilestilling og i sig selv virker afslappende. Herefter starter selve ALT-behandlingen, som består af blide, skånsomme tryk og stræk. Nu er der virkelig tid til at komme fuldstændig ned i tempo.

Under behandlingen oplever mange en dyb form for afspænding og meditativ tilstand. Det giver dig følelsen af at trække stikket ud og du mærker hurtigt, hvordan tankemylderet forsvinder.

Behandlingen løsner nemlig op for musklerne, så ophobet stress og muskelspændinger bliver afløst af balance. Den behagelige behandlingsmetode kan blandt andet afhjælpe hovedpine, stress, kæbespændinger og ondt omkring øjnene.

ALT-behandlingen består normalt af et forløb med 6 individuelle behandlinger, som man gennemgår over 6-12 uger for at få den fulde og optimale effekt. Dagens tilbud giver dig altså både en smagsprøve på dette ALT-forløb samt en velværeoplevelse ud over det sædvanlige - og som en ekstra bonus får du også 10 % på ALT-forløbet med dagens tilbud, hvis du booker på selve behandlingsdagen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 09.04.2011 til 09.10.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 110 værdibeviser til salg.

Ved køb af dagens tilbud har man mulighed for at få 10% rabat på det samlede ALT-forløb ved booking på dagen.

Tidsbestilling på tlf.: 61770807 eller onlinebooking på www.haand-tryk.dkInformation

Åbningstider & hjemmeside:

Tirs: 9:30-19

Tors: 9:30-19

Lør: 10-18

www.haand-tryk.dk

Aftalepart

ikke i brug Håndtryk
CVR: ??
  • ikke i brug Håndtryk
    Håndtryk v/ Wellness Lounge
    Kompagnistræde 15, st.
    
1208 København K
Vælg variation
Vælg variation