ham_001.JPG
ham_002.JPG
ham_003.jpg

Prøv en professionel ansigtsbehandling hos Ham og Hende

325,- / 650,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Ham og Hende forkæler dig med 1½ time luksus ansigtsbehandling, der bl.a. indeholder hudanalyse, peeling, massage af ansigt-nakke-skuldre og maske

Professionel ansigtsbehandling til mænd & kvinder

Skribent: Linda Østergaard

Foto: Alexnder Banck-Petersen


Giv dig selv en ægte velværeoplevelse og hjælp din hud godt på vej med en 1½ time luksus ansigtsbehandling hos skønhedsklinikken Ham og Hende på Godthåbsvej på Frederiksberg. Stedet er specialiseret i hudpleje, og behandlingen giver optimal pleje og er med til at holde din hud sund.

"Vi er meget resultatorienterede i vores arbejde, så du kan se og mærke forskel med det samme. Vi er også meget grundige i vores arbejde, og huden er vores store speciale. Vi gør det, vi er gode til, og derfor laver vi for eksempel ikke negle," siger Signe Sørensen, som er den ene af stedets to uddannede kosmetologer med mange års erfaring.

Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilken behandling du får. Det afhænger af din huds behov, og det kan sagtens ændre sig fra behandling til behandling. Huden kan for 
eksempel være tør på grund af kulde, være uren på grund af stress, forkert kost, ubalance i kroppen eller være udmattet efter for meget sol og for lidt solfaktor. Huden afslører ikke kun, om kroppen er i balance, men også om du er i balance følelsesmæssigt. Derfor giver Ham og Hendes kosmetologer dig en skræddersyet og professionel behandling.

Det er også altafgørende at bruge de rette produkter til din hud. I skønhedsklinikken bruges produkter fra Dermalogica, Priori og MD Formulations, som alle er effektive hudplejemærker og giver den nødvendige pleje. I selve behandlingen bruges de produkter, der passer til netop din hudtype.

Lokalerne hos Ham og Hende er lyse, smukke og stilrene og bidrager til stedets rolige stemning. Du kommer i kyndige hænder i skønhedsklinikken og kan nyde 1½ time i wellness-himlen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 09.04.2011 til 30.11.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 400 værdibeviser til salg.

Bestil tid på tlf.: 38863050 eller online via www.hamoghende.comInformation

Åbningstider & hjemmeside:

Man: 9-18
Tirs: Lukket
Ons: 9-18
Tors: 9-18
Fre: 9-17
Lør: 10-14

www.hamoghende.com

Aftalepart

Beauty By Broe

Adresse

Godthåbsvej 51, st. tv
2000 FRB
  • Beauty By Broe
    Ham og Hende
    Godthåbsvej 51, st. tv.

    2000 Frederiksberg
Vælg variation
Vælg variation