Få 50% på 2 tapastallerkner og 2 glas økologisk cava på Terroiristen Vinbar

Mærk luften fra Italien og Slovenien i Jægersborggades nye, stemningsfyldte vinbar


Skribent: Johannes Nidam

Foto: Rikke Myung Sun Nielsen

Den lille vinbar Terroiristen i blomstrende Jægersborggade lægger vægt på at give en autentisk og anderledes vinoplevelse. I den rustikke kælderbutik kan du smage, nyde og købe vin, der er lavet efter rige, naturlige traditioner, og du kan hertil spise det perfekte supplement: en lækker tapastallerken med italiensk inspirerede specialiteter. Dagens Tilbud giver dig halv pris på 2 tapastallerkener med 2 glas økologisk cava.

Terroiristens navn stammer fra det franske begreb om terroir-vin. Når en vin er terroir-præget, betyder det, at den får lov at smage af de omgivelser, den stammer fra. Den jord, vinstokken er vokset op i, og de soltimer, druen har fået, kan simpelthen smages i vinen.

Terroiristen går dermed stik mod tendensen for en stor del af tidens vinindustri, der satser på at producere vine, der smager temmelig ens. Vinen, der serveres her i Jægersborggade, er naturligt fremstillet af økologiske eller biodynamiske druer og uden kemiske hjælpemidler, kulturgær eller filtrering. Terroiristen har en særlig forkærlighed for terroir-prægede vine fra Italien og Slovenien, og enhver vin i sortimentet fra disse lande bliver nøje udvalgt og importeret af ejerne selv. Terroir-præget vin fra andre lande, som fx tilbuddets spanske øko-cava, gode franske champagner, tyske og østrigske hvidvine m.m.fl. finder dog også vej til sortimentet. Det er vinbarens filosofi, at historien bag vinen er en vigtig del af oplevelsen.

Lækker mad til kvalitetsvin er ligeledes en vigtig del af en god vinoplevelse, og derfor serverer Terroiristen tapas/antipasti med et sortiment af eksempelvis vildsvinepølse, bressaola, 24-måneders lagret parmaskinke og økologiske oste som gorgonzola og parmesan. Alle råvarer er her, ligesom vinen, fremstillet efter så naturlige principper som muligt, hvorfor der fx serveres råmælksoste, ukonserveret pesto m.v.. Så kom ned i den hyggelige kult-vinbar og oplev vin og lækkerier, udvalgt og serveret med uforfalsket entusiasme.

Betingelser

  • Kan indløses fra 13.08.2010 til 11.11.2010.

Max. 1 pr. person.Information

Åbningstider og hjemmesider:

Tor: 18-22

Fre: 17-24

Lør: 17-24

www.terroiristen.dk

Anmeldelser

AOK

"Hyggeligt lille sted med god italiensk og slovensk vin i kompromisløs klasse. Har den gode italienske stil hvor der altid kan findes sære ting frem fra gemmerne for dem der forstår at værdsætte de gode dråber."

Set på aok.dk

Aftalepart

Terroiristen
CVR: ??

Adresse

Jægersborggade 52, kld. tv
Kbh N
  • Terroiristen
    Terroiristen Vinbar
    Jægersborggade 52
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation