mungo1.jpg
mungo2.jpg
mungo3.jpg
mungo4.jpg
mungo5.jpg
mungo6.jpg

Teater: 2 x Forførerens Dagbog. Musik af Xander & Anne Linnet

120,- / 460,-
  • 74% rabat
  • Slutter om

Mungo Park + Downtown præsenterer en særforestilling på Forførerens Dagbog. Få 2 billetter til Kierkegaardklassiker med musik af Xander & Anne Linnet

Klassiske Kierkegaard i karambolage med moderne musik

Skribent: Wendy Beekhuis

Foto: Mikkel Russel

Forførerens Dagbog indgår i Søren Kierkegaards hovedværk Enten-Eller fra 1843. Fortællingen er inspireret af myten om Don Juan og handler om den unge Johannes og hans bestræbelse på at forføre Cordelia.

Fra det øjeblik, hvor Johannes ser den unge Cordelia, ved han, at han må forføre hende. Ikke bare emotionelt eller erotisk - han må vinde hende. Helt og aldeles. Vi deler den virtuose forførers tanker og tvivl, mens erobringsprocessen langsomt bliver livsfarlig for Cordelia.

Gennem breve og dagbogsnotater følger vi den virtuose forførers arbejde i jagten på sit offer. Søren Kierkegaard skrev sit mesterværk tilbage i 1843, og historien kan stadig få det til at løbe koldt ned ad ryggen på de fleste. For forføreren er stadig derude. På rov efter bankende hjerter.

Anne Linnet og hendes søn Xander har nykomponeret musikken til denne forestilling om at forføre andre mennesker for at opnå egne mål.

Mungo Park ligger lige ved Allerød station og er et repertoireteater med et fast tilknyttet ensemble. Som det eneste teater i Danmark lader Mungo Park det derfor være op til publikum at afgøre, hvor længe en forestilling skal spille. En dårlig forestilling vil kun spille ganske få gange, hvorimod en god forestilling kan blive længe i repertoiret. Gode forestillinger skal have tid og plads til at publikum kan komme og opleve dem!

Det kan kun lade sig gøre, fordi Mungo Park har fastansat et ensemble af landets mest talentfulde unge skuespillere, instruktører, dramatikere og tone- og belysningsmestre. Forførerens Dagbog er instrueret af Martin Lyngbo og i forestillingen medvirker Marie Bach Hansen, Christine Albeck Børge, Kasper Leisner, Peter Christoffersen og Jonas Munck Hansen.

Rigtig god fornøjelse i teatret.

Betingelser

  • Kan indløses fra 11.04.2011 til 10.07.2011.

Max. 120 værdibeviser til salg.

Tilbuddet gælder for 2 personer til forestillingen mandag d. 11/4 kl. 20.

Billetreservation er ikke nødvendig. I skal blot møde op hos Mungo Park d. 11/4 og vise jeres Downtown-værdibevis.Information

Hjemmeside:

www.mungopark.dk

Anmeldelser

aok.dk

"Mungo Park byder altid på spændende og nytænkende stykker. De er seje og tilbyder helt klart et tiltrængt alternativ på teaterscenen"

Set på aok.dk

aok.dk

"Teater for og med de unge. Med fokus på helt nyuddannede skuespillere giver Mungo Park gang på gang bolden op for sprudlende, nyskabende og rørende teaterforestillinger. Man går aldrig galt i byen i Mungo Park"

Set på aok.dk

Aftalepart

Mungo Park
CVR: 26474736

Adresse

Fritz Hansens Vej 23
3450 Allerød
  • Mungo Park
    Mungo Park
    Fritz Hansens Vej 23
    3450 Allerød
Vælg variation
Vælg variation