flash_001.JPG
flash_002.JPG
flash_003.JPG
flash_004.JPG
flash_005.JPG
flash_006.JPG
flash_007.JPG
flash_008.JPG
flash_009.JPG
flash_010.JPG

2 x sandwich + friskpresset juice ved Christianshavns Kanal

80,- / 160,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Nyd solen ved Christianshavns Kanal i selskab med en ven og 2 valgfri frisksmurte sandwich og 2 friskpressede juice med gulerod, appelsin & ingefær

Sandwich og friskpressede juice ved kanalen - hvad mere kan man ønske sig?

Skribent: Wendy Beekhuis

Foto: Alexander Banck-Petersen

 

For de to brødre fra Coco Café & Sandwich starter hver morgen på Grønttorvet, hvor der hentes dugfriske råvarer. Når de kommer tilbage til caféen, er de langtidshævede fuldkornsbrød, der bruges til stedets mange lækre sandwich, ved at være klar til at blive bagt. Hos Coco Café sætter de nemlig en ære i kun at bruge de allerbedste ingredienser og råvarer til deres mange lækre sandwich, salater og juice.

Coco Café blander selv alle sine dressinger og krydderier, ligesom deres pesto naturligvis er lavet med frisk basilikum, letristede pinjekerner, den allerbedste parmesan samt sydfransk jomfruolivenolie. Mmm.. Så bliver det bare ikke bedre!

I caféens hyggelige indretning er der taget højde for Christianshavns dejlige mangfoldighed - her er plads til alle typer. I hjørnet står et fint, lyst træbord med læderstole til, hvor slipsedrengene gerne tager plads. I et andet hjørne står en gammel "morfarlænestol" klar til den ældre herre, der kan slå sig ned i hyggekrogen med en avis, eller de unge, der gerne vil have et touch af retro.

Væggene er et hyggeligt mix af blåt tapet og rå murstensvæg. Der er indisk inspirerede puder i krogene og i det hele taget omfavnes mange stilarter til en smuk og hjemlig helhed hos Coco Café. Coco Café er startet af to brødre, der oprindeligt stammer fra Algeriet, men er vokset op i Frankrig, hvilket skinner tydeligt igennem i stedets hyggelige multietniske indretning, men også i det herlige menukort.


Der kan vælges mellem følgende varme sandwich:

Le Baron - pastrami, sennepdressing, cornichons og tomat

La Princesse - mozzarella, tomat, avocado og pesto

Prince de Galles - røget laks, gedeost, kapers og rødløg

Le Parisien - ost, skinke, tomat og pesto

Loulous - kylling, avocado og tabasco

Spicy Nicoise - tun, oliven, jalapeños, tomat og pesto

 

I kan få jeres sandwich og juice to go eller nyde det i den hyggelige café, hvor der naturligvis også er gratis wifi. Velbekomme!


Betingelser

  • Kan indløses fra 07.04.2011 til 13.07.2011.

Max. 2000 værdibeviser til salg.Information

Åbningstider & Hjemmeside:

Man-fre 8-19

Lør 10-18

Søn 11-19

www.cocosandwich.dkAftalepart

Coco Sandwich
CVR: ??

Adresse

Torvegade 16
1400 KBH K
  • Coco Sandwich
    Coco Café & Sandwich
    Torvegade 16
    1400 København K
Vælg variation
Vælg variation