krops_001.jpg
krops_003.JPG
Jette_002.jpg
Jette_003.JPG
krops_004.jpg
Jette_004.JPG

1 times kropsmassage hos kropsterapeut Jette Visti

300,- / 600,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 1 times professionel kropsterapeutisk massage ved kropsterapeut Jette Visti hos Klinik Lathyrus - prøv den forløsende behandling

Styrk krop & sjæl med kropsterapeutisk massage

Skribent: Linda Østergaard

Foto: Alexander Banck-Petersen


Har din krop brug for særlig opmærksomhed? Eller trænger du til fornyet energi og overskud? Med dagens tilbud får du en hel times forløsende og afstressende kropsmassage hos kropsterapeut Jette Visti. Ved at kombinere mange forskellige teknikker, såsom dybdemassage, akupressur og ledfrigørelse, giver kropsterapi dig en helt ny og hidtil ukendt følelse af velvære og ro.

Behandlingen hos Klinik Lathyrus tager udgangspunkt i Body-Self Development System metoden, som blandt andet arbejder med fysiske skader og psykiske ubalancer i kroppen. Det er en dyb massageform, der løsner op i blokeringer i kroppens muskler, led, energibaner og er baseret på forskellige åndedræts- og massageteknikker. Behandlingen består af en række pulserende og energivende bevægelser, pres og stræk af kroppen, som får spændinger i musklerne til at give slip samtidig med, at affaldsstoffer bliver frigivet og tømt ud.  

"Min styrke som behandler er, at jeg har en detaljeorienteret tilgang til din krop. Det betyder, at alle symptomer er tilstande, som fortæller en historie om lige præcis din krop - og behandlingen bliver udformet derefter," siger kropsterapeut Jette Visti, der er uddannet ved Body-SDS.  

Hos Jette Visti er børn og unge også meget velkomne, og hun har derudover stor erfaring med at behandle sportsskader.

Behandlingen giver dig en helt ny følelse af indre ro og øger din kropsbevidsthed. Efter en times kropsterapi hos Klinik Lathyrus går du derfra med en helt ny følelse af velvære og overskud, og din krop vil være dig taknemmelig.

Betingelser

  • Kan indløses fra 14.04.2011 til 06.10.2011.

Bestil tid på tlf. 40 43 03 98 eller online på www.kropsintelligens.dkInformation

Åbningstider & hjemmeside:

Åbent alle dage efter aftale

.

www.kropsintelligens.dk

Aftalepart

Lathyrus
CVR: 31217326
  • Lathyrus
    Klinik Lathyrus
    Amager Boulevard 118
    2300 København S
Vælg variation
Vælg variation