savoir_001.JPG
savoir_002.JPG
savoir_003.JPG
savoir_004.JPG
savoir_005.JPG
savoir_006.JPG
savoir_007.JPG
savoir_008.JPG

6 stk. påske cupcakes i æske fra Savoir i Guldbergsgade

105,- / 210,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Lækre påskecupcakes to go fra Savoir i Guldbergsgade. Du får 6 stk. i en æske, så de er lige til at anbringe på påskebordet eller til at tage med ud i det grønne

Påskecupcakes i fine påskefarver

Skribent: Sabina Marie Elton

Foto: Alexander Banck-Petersen


Løber dine tænder også i vand, når du ser pigerne fra Sex and the City sætte tænderne i de lækre lyserøde og sukkerperlepyntede cupcakes fra Magnolia Bakery? Og har du endnu ikke smagt disse små farvestrålende og delikate godter, alle går og taler om, har du nu god grund til at glæde dig.


Savoir i Guldbergsgade lancerer netop nu en æske med 6 stk. påske cupcakes i fine påskefarver. Du får dem i en fin æske lige til at placere på påskebordet eller til at tage med ud i det grønne.


Delikatesseforretningen Savoir ligger midt i hyggelige Guldbergsgade. Og kommer du forbi, vil du ikke kunne undgå at stoppe op ude foran deres vindue, hvor den ene vidunderligt lækre kage efter den anden smiler til dig. Når du træder indenfor, fortryder du ikke dit valg. Her er et kæmpe udvalg af kager lavet af Savoirs franske konditor. Den lille delikatesse- og kaffeforretning åbnede i november 2009 og er siden blevet manges yndlingscafe.


Savoir er en lille hyggelig cafe med lækker belysning, mørke vægge og små caféborde. Indehaver Osvaldo Gonzalez går meget op i indretningen og har selv været med til at udvælge alt i cafeen. Han vil gerne have, at der er en hyggelig, afslappet og hjemlig atmosfære.


Udover de lækre kager, har Savoir et udvalg af sandwich og spanske tapas. De spanske tapas er lavet af Savoirs spanske kok, og har for nylig fået stor ros af modemagasinet Elle, der elsker Savoirs tapas, kager og kaffe.


Men nu er det påske, og vi skal sætte tænderne i de lækre påskecupcakes. Mums, hvor vi glæder os.

Betingelser

  • Kan indløses fra 07.04.2011 til 06.05.2011.

Max. 1000 værdibeviser til salg.

Man skal sende en email til savoircakes@gmail.com 2 dage før afhentning af sine cupcakesInformation

Åbningstider & hjemmeside:

Åbent alle dage 12-22

www.savoir.dk

Anmeldelser

aok.dk

"Jeg kan kun anbefale den hyggelige stemning man möder når man träder ind af dören til Savoir. Udbudet af kager er läkkert og flot og kommer direkte fra kökkenet i baglokalet. Deres mad er også läkker og indbydende."

Set på aok.dk

Aftalepart

Savoir
CVR: ??
  • Savoir
    Savoir
    Guldbergsgade 11
    2200 Kbh N
Vælg variation
Vælg variation