madtjenesten_001.JPG
madtjenesten_002.JPG
madtjenesten_003.JPG
madtjenesten_004.JPG
madtjenesten_005.JPG
madtjenesten_006.JPG
madtjenesten_007.JPG
madtjenesten_008.JPG
madtjenesten_009.JPG
madtjenesten_010.JPG

2 store saftige burgere fra Madtjenesten på Østerbro

95,- / 190,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 2 store hjemmelavede burgere med lækre rustikke kartoffel-fritter fra Madtjenesten på Østerbro, der laver lækker og sund hverdagsmad i særklasse

Sund hverdagsmad for kræsne ganer

Skribent: Søren Folke Larsen

Foto: Alexander Banck-Petersen


Dagens tilbud giver dig to af Madtjenestens store burgere. Det er en burger i klassisk facon. 200 g. oksekød, bacon og cheddarost er grundelementerne, og alt er hjemmelavet. Lige fra sesambolle til ketchup. Og så følger der en stor gang fritter med. Mandag til fredag kan burgeren hentes fra kl. 17, og lørdag er det muligt at nyde den lækre burger hele dagen.

Det er den sunde mad, der er i fokus hos Madtjenesten på Østerbro. Den lille hyggelige deli, der ligger et stenkast fra Trianglen, er virkelig et besøg værd, hvis man trænger til et alternativ til den traditionelle take-away.

Omdrejningspunktet er den sunde hverdagsmad. Mad der kan spises med god samvittighed - hver dag.

"Det er let at lave velsmagende mad. Men det er straks en større udfordring, når det også skal være sundt", siger Asmus Hamann, den ene af de to ejere.

Selvom burger normalt ikke ligger i den sunde ende af madpyramiden, så er Madtjenestens version af café-klassikeren ikke blandt de værste. Bollen er hjemmelavet og af speltmel, og oksekødet er økologisk og fedtfattigt. Og selvfølgelig serveres de også med cheddarost, bacon, salat, tomat, hjemmesyltet agurk og rødløg.

Asmus Hamann og medejeren Kristine Stensgaard Ploug har arbejdet sammen i otte år, og besluttede for 2,5 år siden at blive selvstændige. De åbnede den lille deli på Østerbro, der snart får følgeskab af en i Hellerup.

Udover burgeren kan man også købe middagsretter, der er klar til ovn og microbølgeovn, lækre salater, diverse delikatessevarer og rigtig god kaffe.

Betingelser

  • Kan indløses fra 06.04.2011 til 06.10.2011.

Max. 2 værdibeviser pr. person.

Max. 2000 værdibeviser til salg.

Burgeren kan nydes på stedet eller tages med hjem.

Mandag-fredag efter kl 17, og lørdag hele dagen.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man-fre 11-20

Lør 11-18

www.madtjenesten.dk

Aftalepart

Madtjenesten
CVR: ??
  • Madtjenesten
    Madtjenesten
    Nordre Frihavnsgade 31, st
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation