elitefys_001.JPG
elitefys_002.JPG
elitefys_003.JPG
elitefys_004.JPG
elitefys_005.JPG
elitefys_006.JPG

1 times afspændings-behandling hos Elite Fysioterapi

225,- / 450,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 1 times professionel afspændingsbehandling hos uddannet behandler Rolf Auhagen i Elite Fysioterapi - tæt på Hovedbanegården og Vesterbrogade

Mærk din krop på en helt ny måde

Skribent: 
Linda Østergaard

Foto: Alexander Banck-Petersen

Med lange arbejdsdage på kontoret eller stress & travlhed i hverdagen, opstår der hurtigt spændinger i kroppen. Disse spændinger kan blandt andet give dig hovedpine eller muskelsmerter, og det er derfor vigtigt, at du afspænder kroppen. Dagens tilbud giver dig 1 times professionel, forløsende behandling hos Rolf Auhagen, som er uddannet professionsbachelor i afspænding og psykomotorik.

Få øget kropsbevidsthed og afspænding af hele kroppen med en omgang afspændingsbehandling hos Elite Fysioterapi. Her er du i fokus, og der er tid til at mærke kroppen på en helt ny måde. Behandlingen er både forebyggende og kan afhjælpe for eksempel hovedpine, migræne, gigt, motoriske vanskeligheder, stress og søvnproblemer. Afspændingsbehandling øger også din kropsbevidsthed og kropsfornemmelse og er på den måde med til, at du bliver i stand bedre at tolke din krops signaler.

"Afspændingsbehandlingen giver dig ro i hverdagen, og du kan mærke, hvordan din krop slipper spændinger," siger Rolf Auhagen, der er professionsbachelor i afspænding og psykomotorik.
Med hænderne som det vigtigste værktøj arbejder Rolf Auhagen sig med langsomme bevægelser gennem hele din krop. Det giver en lettende, sitrende følelse. Selve behandlingsgrebene er behagelige, nænsomme og blide træk & tryk. Du vil hurtigt mærke, hvordan de løsner og lindrer.

Hele behandlingen udføres og planlægges i samarbejde med dig, så du er medbestemmende og en aktiv deltager fra start til slut. Seancen varer 1 time inklusiv indledende samtale og afspændingsbehandling. Du skal have løstsiddende tøj på under selve behandlingen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 05.04.2011 til 04.07.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 100 værdibeviser til salg.

Tidsbestilling via tlf.: 33 12 32 48 man-fre kl. 8-12.

Downtown.dk referencenummer skal opgives ved tidsbestilling.

Aflysning skal ske senest kl. 9 samme dag. Ved udeblivelse uden aflysnings vil ens nummer blive indløst, og man vil så ikke kunne bruge det til en ny behandling.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Åbningstider: Efter aftale

www.elitefys.dk

Aftalepart

Elite Fysioterapi
CVR: ??

Adresse

Stenosgade 5
1616 København V
  • Elite Fysioterapi
    Elite Fysioterapi

    Stenosgade 5
    
1616 København V
Vælg variation
Vælg variation