p_ske_g.png
easter_003.JPG
Chokoo.jpg
Choloade.jpg

330 gr. håndlavet påskeæg fra Jota Chokolade hos A C Glob

199,- / 399,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Gæk gæk gæk... Så er det snart påske og tid til at mæske sig i de lækreste påskeæg. Få 330 gr. håndlavet chokolade fra Jota Chokolade hos A C Glob

Mit navn det står med prikker, pas på det ikke stikker: ……...dk

Skribent: Wendy Beekhuis

Foto: Alexander Banck-Petersen


Et påskeæg fra Jota Chokolade er for chokoladeelskeren med smag for godt håndværk og kvalitet. Det lille chokoladefirma værner om de klassiske opskifter og i den lækre påskeægsskal af ren, mørk kvalitetschokolade finder du de lækreste dessertchokolader med alverdens fyld: Hvid chokolade, nougat, orangetrøffel, marcipan med pistacie, mocca eller jamaicarom og meget meget mere… I alt 330 gram ren nydelse.

Christian Bahr overtog Jota Chokolade i 1984. Fabrikken har eksisteret siden slutningen af 30erne, og det er med stolthed og respekt for de gamle håndværksmæssige traditioner, at Christian Bahr har ført de gode opskrifter på håndlavet chokolade videre. Christian Bahr er uddannet både bager og konditor, og er oplært af den tidligere ejer af Jota Chokolade i at lave 1. klasse håndlavet chokolade.

Hvad enten din påske står på ren selvforkælelse, gækkebreve i postkassen eller familiesammenkomster, hvor du kunne bruge den perfekte værtindegave, så er dagens tilbud noget for enhver chokoladeelsker.

De lækre chokoladepåskeæg skal hentes hos den lille delikatesseforretning A C Glob i Hellerup lige ved Strandvejen og Hellerup Station. Amalie Glob er en stolt forretningsindehaver, og det har hun også grund til at være. Hun startede A C Glob i sommeren 2004, og succesen har virkeligt kunne mærkes. Hemmeligheden bag skal findes i to nøgleord: Kærlighed og kreativitet. Hendes store engagement og enorme evner i et køkken kan både duftes og smages.

I anledningen af påsken er A C Glob blevet distributør af de lækre, hjemmelavede påskeæg fra Jota Chokolade. De store påskeæg falder ind under Amalie Globs høje krav om kvalitet og kærlighed til håndværket. Der er tale om gedigen kvalitetschokolade, og hvis du er en lille slikmund som jeg selv, skulle du virkelig tage at smage disse lækre påskeæg. Mums!

Betingelser

  • Kan indløses fra 11.04.2011 til 30.04.2011.

Max. 700 værdibeviser til salg.

Vær opmærksom på kort indløsningsperioden.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man-fre 10-20

Lørdag: 10-14

Påskelukket: 21/4-25/4

Aftalepart

A C Glob
CVR: ??
  • A C Glob
    A C Glob
    Callisensvej 3
    2900 Hellerup
Vælg variation
Vælg variation