acglob_001.JPG
acglob_002.JPG
acglob_003.JPG
acglob_004.JPG
acglob_005.JPG
acglob_007.JPG

Smag de sunde lækkerier for to hos A C Glob

199,- / 399,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 50% på en stor 2-retters menu til 2 personer bestående af sunde, sprøde og farverige lækkerier fra delien A C Glob i Hellerup

Sund mad ved Strandvejen

Skribent: Sabina Marie Elton

Foto: Alexander Banck-Petersen


Nu har vinteren sluppet sit tag i Danmark, og forårsfornemmelserne blomstrer om kap med de gule erantis. Det er nu de nordsjællandske skove og strande er perfekte til en gåtur - og findes der en bedre måde at fejre en smuk dag i naturen end med en god middag? I A C Globs smukke butik - et stenkast fra Strandvejen og Hellerup Station - sørges der for at I får en perfekt afslutning på jeres fantastiske dag, så I glade kan tage hjem med favnen fuld af madlækkerier.

Amalie Glob er en stolt forretningsindehaver, og det har hun også grund til at være. Hun startede A C Glob op i sommeren 2004, og succesen har virkeligt kunne mærkes. Hemmeligheden bag skal findes i to nøgleord: Kærlighed og kreativitet. Hendes store engagement og enorme evner i et køkken kan både duftes og smages.


Indehaveren, Amalie Glob, startede primært A C Glob, fordi hun var træt af, at salater hovedsageligt blev spist som tilbehør til kød. Og hun begyndte derfor at eksperimentere med grøntsagernes mange muligheder i farver og smagskombinationer.

"Al maden på A C Glob bliver lavet fra bunden af friske råvarer, som følger årstidernes gang, så man på den måde er sikret et sundt og smukt måltid med grøntsager, som smager af noget," siger ejer, Amalie Glob. 

A C Globs vindende kombination af skønne, friske ingredienser, masser af sunde råvarer tilsat en portion økologi, kreativitet og kærlighed til maden kan virkelig smages. Så det kan i høj grad anbefales at slå et smut forbi A C Glob nær Strandvejen i Hellerup.

Velbekomme - og god tur i det grønne.

Betingelser

  • Kan indløses fra 05.04.2011 til 05.09.2011.
??


Information

Åbningstider:

Mandag-fredag: 10-20

Lørdag: 10-14

Aftalepart

A C Glob
CVR: ??
  • A C Glob
    A C Glob
    Callisensvej 3
    2900 Hellerup
Vælg variation
Vælg variation