charlottenborg_001.JPG
charlottenborg_002.JPG
charlottenborg_003.JPG
charlottenborg_004.JPG
charlottenborg_005.JPG
charlottenborg_006.JPG
charlottenborg_007.JPG
charlottenborg_008.JPG
charlottenborg_009.JPG

2 x valgfri kage + 2 x valgfri varm drik på Café Charlottenborg

80,- / 160,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Prøv de lækreste kager & varme drikke og kombiner det evt. med en kulturel oplevelse, når Café Charlottenborg byder på 2 x kage + 2 x varm drik

Kunst, kultur, kaffe og lækre kager på Café Charlottenborg

Skribent: Wendy Beekhuis

Foto: Alexander Banck-Petersen


Med dagens tilbud kan I forkæle den søde tand med hjemmelavede kager af allerhøjeste kvalitet. Tag en ven i hånden og få både kaffe og kage til halv pris hos Café Charlottenborg. Og når I nu alligevel er på stedet, er det jo oplagt at krydre besøget med lidt kunst og tage ind og se Kunsthal Charlottenborgs forårsudstilling.

Kunsthal Charlottenborg er et af de største og smukkeste udstillingssteder for samtidskunst i Europa. Forårsudstillingen har i mange år været et af højdepunkterne i Kunsthal Charlottenborgs årsprogram og har spillet en afgørende rolle for stedets identitet som et kunstnernes hus. Dette års udstilling præsenterer 54 kunstnere fra hele verden.

Kunsthal Charlottenborgs populære café, Café Charlottenborg, er smukt indrettet helt i kunsthallens ånd. Caféens lokaler er fulde af hygge, design og god atmosfære. Gamle udstillingsplakater pryder væggene, der er lyst og indbydende og der hersker en rigtig inspirerende kunstnerisk stemning i caféen.

Caféens borde er et oprindeligt Arne Jacobsen design tilpasset af designer Martino Gamper. Stolene er specialdesignede til Café Charlottenborg af Gamper, hvis tilgang til indretningen af caféen har været at ære Kunsthal Charlottenborgs historie. I den nye indretning indgår således tilpassede versioner af nogle af caféens tidligere elementer inklusiv Hans Wegners y-stole og Poul Henningsens flotte, farverige Charlottenborg-lamper.

Men det er jo ikke udelukkende indretningen man tager på café for, selvom den er en oplevelse i sig selv. Det er kagerne så sandelig også. Der er frit valg mellem alle caféens lækre kager, så I kan f.eks. vælge et lækkert stykke gulerodskage, fyldig chokoladekage eller friske frugtkager fulde af bær. Til de lækre kager får I også serveret to valgfri varme drikke. Her kan I vælge mellem latte, cappuccino, café au lait, espresso, espresso macchiato, cortado, americano, islatte, forskellige slags te, chai latte eller varm chokolade.

God fornøjelse på Café Charlottenborg.

Betingelser

  • Kan indløses fra 05.04.2011 til 08.07.2011.
Max. 2000 værdibeviser til salg.


Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man: Lukket
Tir: 11-18
Ons: 11-21
Tor-søn: 11-18

www.cafekunsthal.dk

Aftalepart

Cafe Charlottenborg
CVR: 31949009

Adresse

Nyhavn 2
1051 København K
  • Cafe Charlottenborg
    Café Kunsthal Charlottenborg
    Nyhavn 2
    1051 København K
Vælg variation
Vælg variation