spansk_001.JPG
spansk_002.JPG
spansk_003.JPG
spansk_004.JPG
spansk_005.JPG
spansk_006.JPG
spansk_007.JPG

Morgenmad for 2 fra café Rayuela

90,- / 180,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Lækker latinamerikansk morgenmad med drikkevarer for 2 personer på hyggelige café Rayuela lige ved Skt. Hans Torv og Søerne

Caféen med latinamerikansk stemning og dansk hygge

Skribent: Martin Gottlieb

Foto: Kim BjæreNu er foråret over os, træerne springer ud og himlen er blå. Københavns gader er perfekte til en gåtur i forårssolen, og netop nu kan du og en ven eller kæreste få den bedst mulige start på en fantastisk dag med en velsmagende morgenmadstallerken på hyggelige café Rayuela. Caféen med den latinamerikanske stemning og den danske hygge ligger lige ved Skt. Hans Torv og søerne og danner den perfekte ramme for en formiddag i tosomhedens tegn.

Café Rayuela kan virkelig noget specielt. Så snart du træder ind i de lyse lokaler er du ikke i tvivl. Her kan man uden problemer tilbringe flere timer med en kammerat eller kæreste, mens hele verdenssituationen løses over en kop kaffe og en sandwich. Der er virkelig hyggeligt, og de mange bøger på hylderne inviterer til rolig refleksion, mens livet fortsætter i overhalingsbanen udenfor cafeens vinduer.

Da Elena Ansótegui startede Rayuela, var hendes topprioritet at lave en café for alle, hvor det er hyggeligt at komme, og hvor der er venlig betjening og god mad. Det er lykkedes for hende. Rayuelas koncept er et hit, og caféen er kommet for at blive.

Ud over cafeens mange spændende events, koncerter og bogoplæsninger, er Rayuela et af de få steder i København, hvor man kan få ægte argentinsk mate. Hvis du går og leder efter et godt alternativ til kaffe eller bare er nysgerrig på en ny oplevelse, er mate helt klart sagen for dig, og hos Rayuela er du sikret kyndig vejledning med et smil oveni.

Hvis du vil have god, personlig service i en hyggelig café med god mad, bør du gøre dig selv dagens tjeneste og invitere en ven eller kæreste på latinamerikansk morgenmad til den store guldmedalje.    

Det her får du:

2 x Morgenmadstallerken-bestående af yoghurt med musli, lille glas juice, frisk frugt og en biquini (lun sandwich med skinke-ost eller ost-tomat)

2 x kaffe, te eller mate

Betingelser

  • Kan indløses fra 04.04.2011 til 01.07.2011.

Max. 1500 værdibeviser til salg.

Kan indløses mandag-fredag fra kl. 10-12Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man-søn 10-19

www.rayuela.dk

Anmeldelser

Mitkbh

"Dejligt med en ikke typisk smart og fancy cafe. Stedet omslutter en med en dejlig rolig, intim og hyggelig atmosfære.Min kæreste og jeg spiste på en kold februar dag brunch startende med en lækker yoghurt med mysli og frugt. Derefter en tapastallerken med ca. 8 forskellige veltilpassede retter, og afsluttende med en chokoladekage. Lækkert og tilpas i mængden og til en rimelig pris af 125,-"

Set på Mitkbh.dk

Mitkbh

"Rigtigt dejlig kombination af bogcafé, restaurant og café

Et utroligt hyggeligt sted med en rigtigt god og afslappet stemning. Spisekortet er meget lille, men alt virker meget lækkert og veltilberedt. Der virker som alle, både gæster og ansatte virker meget veltilfredse, og det er også svært ikke at føle sig godt tilpas omgivet af alle de dejlig bøger, lækre tapas og gode kaffe".

Set på Mitkbh.dk

Aftalepart

Rayuela
CVR: ??

Adresse

Fælledvej 5
2200 KBH N
  • Rayuela
    Rayuela
    Fælledvej 5
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation