AsIAm003.jpg
AsIAm001.jpg
AsIAm002.jpg

??

600,- / 1.995,-
Udsolgt
  • 70% rabat
  • Slutter om

Modeugespecial: 70% på personlig style coaching ved Malene Blaabjerg

Malene guider til større overskud

Skribent: Pauline Edinger

Foto: Lasse Lundberg Andreasen

 

Med Dagens Tilbud får du din egen personlige shoppper til langt under halv pris, og Malene, der er style coach fra As I Am, viser vej gennem det danske mode-mekka. Dagens Tilbud kan bruges til at udfordre og lære nyt om snit og mode, til veninden der drukner i ensfarvede t-shirts, som vejledning til moren eller som gaven, der giver en brugbar oplevelse lidt ud over det sædvanlige.

'At se godt ud' handler om mere end at have fingeren på pulsen inden for mode eller at klæde sig som de kendte. Det handler om, at finde tøj der passer til ens stil, personlighed og kropsform og at undgå at begrave sig i store sweatere eller miste sig selv i et modelook, der ikke er ens eget. Det er her Malene Blaabjerg kommer ind i billedet. Med professionelle øjne guider hun dig i gennem tøjbutikker og finder det tøj, der passer til netop din stil eller den stil, du vil opnå. Undervejs gives personlige råd og vejledning til, hvordan nederlag kan vendes til opture i prøverummet.

Efter at have drevet sin egen second hand butik "Blaabjerg & Coo" erfarede Malene hurtigt sine evner og uddannede sig derfor som style coach hos en af Danmarks kendte stylister. Når du prøver Dagens Tilbud er første trin under Malenes vinger, at du skal udfylde et såkaldt 'style card', som giver hende inspiration til hvilket tøj, der passer til dig. Herefter tages der udgangspunkt i hendes 6 stilkerner: romantisk, kunstnerisk, klassisk, rå, sporty og detaljeorienteret. Med afsæt i dette finder Malene tøj, som du senere kan prøve og evt. købe. Lige som der ikke er noget der hedder dårligt vejr, er der heller ikke noget der hedder usexet eller for tyk - det handler om dårlig påklædning.

Som gæst i Malenes univers handler det om at lære, så du i fremtiden kan blive din egen personlige shopper; så du kan finde tøj, der klæder dig og 'style' tøjet, så det bliver personligt. Det handler om at udfordre din nuværende stil, øge selvtilliden og bekræfte dig selv, så du føler dig 'drøn lækker'.

Malene forklarer: "Jeg brænder for at gøre en forskel og min motivation for at arbejde som stylecoach, er den forandring jeg oplever i en kvindes øjne, når hun pludselig får øje på sig selv i spejlet, når hun forelsket i sit eget spejlbillede ubryder: "Nej hvor er jeg lækker," og hendes øjne skinner af energi og gå-på-mod og hun påny er parat til at indtage verden.  Det er ikke min smag men hendes stil, vi skal finde eller optimere. Nogle er klar til kæmpe forandringer - men ofte er det ganske lidt, der skal til for at få musikken til at spille. Det er mit job at kende kunden godt nok til, at mødet kommer til at virke."

Betingelser

  • Kan indløses fra 12.08.2010 til 10.11.2010.

Max. 35 værdibeviser til salg.

Max. 1 pr. person.

Efter køb modtager du en email fra Malene Blaabjerg mhb at finde en dato og udfyldelse af Style Card.Information

Hjemmeside:

www.as-I-am.dk

Anmeldelser

As I Am

"Waaw, hvor var du dygtig... Jeg havde ikke en finger at sætte på noget.
Du gav mig MANGE tips til hvordan jeg bruger mit tøj, om farver, facon/snit, tilsætter smykker, tørklæder osv. Jeg synes du var skide go'. Paulline, 30 år."

Set på as-I-am.dk

As I Am

"Det var en FANTASTISK dag, og FANTASTISK oplevelse. Og jeg er smækfyldt med inspiration og gå-på-mod :-) Charlotte, 32 år."

Set på as-I-am.dk

Aftalepart

As I Am
CVR: ??
Vælg variation
Vælg variation