frujensen_001.JPG
frujensen_003.JPG
frujensen_004.JPG
frujensen_005.JPG
frujensen_006.JPG
frujensen_007.JPG
frujensen_008.JPG
frujensen_009.JPG

Lækre kager & varme drikke hos Fru Jensens Fristelser

70,- / 140,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Oplev et sandt kage-paradis tæt på Frederiksberg. Hos den hyggelige café Fru Jensens Fristelser får I 2 x hjemmelavet kage og 2 x valgfri varm drik

Bliv fristet af Fru Jensen

Skribent:
Linda Østergaard

Foto: Alexander Banck-Petersen

Hos Fru Jensens Fristelser bliver du mødt af en liflig duft af hjemmebag og et overdådigt kageudvalg, som frister med klassikere som banankage, brownies, æbletærte, jordbærkage og muffins. Stedet er også kendt for de populære drømmekugler, som er en himmerig mundfuld.


Marianne Jensen er kvinden bag Fru Jensens Fristelser. Hun har forvandlet den gamle stationsbygning på Grøndal Station til en intim og indbydende café, hvor hun serverer hjemmelavede herligheder.

Med dagens tilbud kan I forkæle den søde tand med hjemmelavede kager af allerhøjeste kvalitet, og I kan vælge mellem banankage, rabarberkage, æbletærte, jordbærkage, muffins, brownies, gulerodskage og drømmekugler. I får også serveret to valgfri varme drikke, og I kan vælge mellem latte, cappuccino, café au lait, macchiato, espresso, grøn og sort te, varm chokolade, chai-latte eller varm hyldeblomst.

Fru Jensen er fint indrettet med cremefarvede stole, mørke træborde og farvepift af turkis mosaik. Væggene er prydet med billeder af gamle tog. Her er også et lille indhak med en flødefarvet lædersofa, der minder om en hyggelig, hjemlig dagligstue, og vindueskarmen bugner af friske, fine blomster, tændte stearinlys og magasiner.


De lokale har for længst taget den hyggelige café til sig, og både børn, unge og ældre nyder godt af stedets søde sager. Så slå til nu og nyd selv de herlige hjemmelavede fristelser. Kaffen er velbrygget og udvalget af kager stort og indbydende. Det kan varmt anbefales at nyde en af slagsen i sofahjørnet, hvor der er dømt hygge.

Betingelser

  • Kan indløses fra 02.04.2011 til 04.07.2011.

Max. 2 værdibeviser pr. person.

Max. 1000 værdibeviser til salg.

Kan indløses mandag-fredag.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Mandag-fredag: 08-18

Fra 1. maj aftenåbent: 08-21

frujensensfristelser.dk

Aftalepart

Fru Jensens Fristelser
CVR: ??

Adresse

Godthåbsvej 173
2720 Vanløse
  • Fru Jensens Fristelser
    Fru Jensens Fristelser

    Godthåbsvej 173

    2720 Vanløse
Vælg variation
Vælg variation