bakshi_001.JPG
bakshi_002.JPG
bakshi_003.JPG
bakshi_004.JPG
bakshi_005.JPG
bakshi_006.JPG
bakshi_007.JPG
bakshi_008.JPG

1 times Manu Bakshi helkropsmassage

275,- / 550,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få en helt fantastisk oplevelse med Manu Bakshi behandling, der er 60 minutters fuld kropsterapi- og massage. Få løsnet op i både det ydre og indre

Berøring der forløser

Skribent:
Linda Østergaard

Foto: Alexander Banck-Petersen

Manu Bakshi er en alternativ behandlingsform, der benytter teknikker som massage, ledfrigørelse, akupressur, zoneterapi og åndedrætsterapi. De fleste, som har fået en behandling, kan fortælle om den meget kontante fornemmelse af lettelse og total frigørelse. Behandlingen styrker din kropsbevidsthed, giver et skud ny energi og afhjælper fysiske & psykiske skavanker.

Læg dig tilrette på briksen i de indbydende, lyse lokaler på Vesterbro og føl behandlerens nøjagtige tryk og stræk, som løsner og lindrer. Manu Bakshi er en succesfuld behandlingsform, hvis du døjer med hovedpine, stress, ryg, nakke- og skuldersmerter. Massagen kan også berolige en stresset krop & sjæl samt booste immunforsvaret.

"En fuld kropsmassage er en helhedsbehandling, der gør brug af mange forskellige teknikker, som tilsammen er virkelig effektive til at frigøre dybereliggende spændinger," siger behandler Omid Khodabakhshi, som er eksamineret Manuvision behandler- og træner. 

Ved at kombinere teknikker såsom dybdemassage, akupressur og ledfrigørelse giver kropsbehandlingen dig en helt ny og hidtil ukendt følelse af velvære, ro og balance. En times fuld kropsbehandling minder bestemt ikke om nogen anden massageform, du tidligere har prøvet.


Ord kan næppe beskrive oplevelsen - det kan mest af alt sammenlignes med følelsen af at blive skabt på ny. Manu Bakshi er ægte kærlighed til krop og sjæl.

Betingelser

  • Kan indløses fra 02.04.2011 til 02.10.2011.

Bestil tid på tlf.: 51529620 eller via mail: kontakt@manu-bakshi.dk.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Åbningstider: Efter aftale

www.manu-bakshi.dk

Aftalepart

ManuBakshi
CVR: 30777514

Adresse

Collinsgade 4, kld tv
2100 KBH Ø
  • ManuBakshi
    Manu Bakshi

    Lundbyesgade 6

    1771 København V
Vælg variation
Vælg variation