Ansigtsbehandling.jpg
image004.png
IMG_0153.JPG
IMG_0168.JPG
image002.jpg

Giv dit ansigt en nærende Vitamin C Facial Boost hos Star Beauty.

299,- / 599,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Giv dit ansigt en nærende Vitamin C Facial Boost hos Star Beauty. Den luksuriøse behandling stimulerer huden, strammer op og giver fornyet vitalitet

En luksuriøs behandling, som din hud vil elske dig for

Skribent: Wendy Beekhuis


Der er forår i luften, og det er nu, at træt og glansløs hud skal have intens pleje. Gå foråret i møde med glødende hud og et friskt, velplejet look. Star Beauty hjælper skønheden godt på vej med deres fantastiske Vitamin C Facial Boost.

Behandlingen starter med en grundig afrensning, samt en behagelig peeling af huden. Herefter påføres en ampul med ren C-vitamin, der føles dejligt opfriskende og giver din hud en høj fugtprocent. Dette følges op af en let ansigtsmassage, inden behandlingen afsluttes med en delikat 'peel off'-maske med ekstrakt fra Kirsebær. Kirsebær har et meget højt indhold af antioxidanter, som gavner din hud og virkelig går ind og giver den et boost.

C-vitamin bidrager til at opretholde collagen, der fungerer som en bærende struktur for din hud. Det er en kraftig antioxidant, der, ligesom andre antioxidanter såsom kirsebærekstrakt, beskytter cellerne mod forurening, sol, stress og cigaretrøg.

Star Beauty tilbyder samtidige behandlinger. Dette betyder, at du og kæresten, vennen eller veninden kan blive behandlet på samme tid ved siden af hinanden. Så er der dømt ren hygge og wellness på samme tid.

Star Beauty er en moderne klinik i flotte omgivelser beliggende midt i Københavns hjerte på Nørrebro. Her kan du nyde den hyggelige og afslappede stemning væk fra dagligdagens larm og stress. Hos Star Beauty er ingen behandling ens, da der altid tages udgangspunkt i hver enkelt kundes behov. Samtidig gøres der meget ud af, at kun de bedste produkter og behandlingsformer anvendes.

Så hvis du trænger til et åndehul i den travle hverdag, har Star Beauty den perfekte behandling med deres Vitamin C Facial Boost. Efter næsten en times fuldstændig afslapning og forkælelse, vil du forlade klinikken som et nyt menneske.

Betingelser

  • Kan indløses fra 01.04.2011 til 01.10.2011.

Max. 3 værdibeviser pr. person.

Bestil tid på tlf.: 50393970. Downtown.dk referencenummer skal oplyses ved tidsbestilling.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man-fre 9-18

Lør 10-16

www.starbeauty.dk

Aftalepart

Pure Facial (Star Beauty)
CVR: 33572727

Adresse

Nørrebrogade 13
Kbh N
  • Pure Facial
    Star Beauty
    Nørrebrogade 13, 1. sal.
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation