Euroman001.jpg
Euroman002.jpg

dt

249,- / 911,-
  • 73% rabat
  • Slutter om

Få 73% på 6 måneders abonnement på Euroman samt shampoo, body wash og fiber voks fra American Crew

Euroman har alt fra Nicklas Bendtner til Frank Hvam

Skribent: Frederik Plum

 

Euroman er Danmarks originale magasin til mænd. Her kan du læse om de seneste og vigtigeste trends indenfor mode, kultur, politik og underholdning og alle de ting, der ændrer vores liv. Euroman har eksisteret i 18 år og runder nummer 200 d. 23. september 2010. Dagens Tilbud giver 73% på 6 måneders abonnement på Euroman samt luksusprodukter fra American Crew (shampoo, body wash og fiber voks).

Euromans forside fanger altid opmærksomheden. Senest var det den rapkæftede Clement Kjærsgaard, der prydede forsiden med overskriften 'De kloge hoveder', og tidligere har det været navne som komiker Frank Hvam, fodboldspiller Nicklas Bendtner eller operachef Kasper Bech Holten. Magasinet formår altid at vække interessen med de skarpe forsidebilleder.

Det kommende septembernummer skulle eftersigende være 'et sublimt nummer', og radaktionen har gjordt alt for at samle de fedeste artikler til nummer 200. Redaktionen på Euroman afslører, at nummeret blandt andet vil omhandle Sveriges største skuespiller i Danmark, et dansk rockband, en bokser, en politiker, et computergeni og alt det nyeste om efterårets mode (og ikke mindst, en super hot babe på stranden.)

Med Dagens Tilbud får du desuden et luksussæt fra American Crew, der er det absolut førende mærke indenfor hårprodukter til mænd. Sætter består af en fugtighedsgivende shampoo, body wash med American Crews klassiske duft og en fiber voks, der plejer og beskytter alle hudtyper. Badesættet er perfekt hvis du har 'ja-hatten' på, og vil prøve nogle nye badeprodukter.

Næste nummer af Euroman udkommer d. 19. aug.

Betingelser

  • Kan indløses fra 11.08.2010 til 01.09.2010.

Max 325 værdibeviser til salg.

Send navn, adresse og downtown.dk reference-nummer senest den 1. sep. til:

downtown@egmontmagasiner.dk

Magasin inkl. produkter vil blive sendt til din adresse.Information

Anmeldelser

Euroman

"De seneste trends for mænd indenfor mode, gadgets, biler og meget mere."

Set på euroman.dk

American Crew

"American Crew is more than just a lifestyle brand or a salon supplier. It's a landmark in the history of men's grooming"

Set på americancrew.com

Aftalepart

Gotvedskolen DUPLICATE
CVR: ??

Adresse

Nansensgade 35, st th
Vælg variation
Vælg variation