Triwa_0001.png
Triwa_0002.png
Triwa_0003.png
Triwa_0006.png
Triwa_0008.png

Armbåndsur fra det svenske mærke Triwa

547,- / 1.095,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Følg sæsonens farverige tendenser med musthave-uret fra svenske Triwa, som bliver spottet på utallige kendisser – fra Medina til Casper Christensen

Denne sæsons farverige must-have

Skribent: Julie Vibe Michelsen


På Elmegade finder du den lille lækre kultbutik Hooha. Det er her, du skal afhente dit Triwa-ur, når du har købt det - og det er en lille herlig oplevelse i sig selv. Butikken signalerer uhøjtidelig coolness og kreativitet, og det afspejler sig i det, du finder på hylderne. Hooha er en lille nichebutik med tøj, tasker, sko og accessories, hvor du finder fede mærker, som er svære at opstøve andre steder. Her gemmer sig det populære Triwa-ur, og du kan vælge mellem alle de modeller, der koster 1095,- (som du får til halv pris)

Du ser de farverige ure på Catwalken, på modellerne i de glitrede modemagasiner og på kendisser rundt omkring i verden, men faktisk var Triwa forgangsmand inden for denne bølge, da de skabte deres brand allerede tilbage i 2007. Og de må have været meget sikre i deres sag, da navnet faldt på "Triwa", som står for "Transforming the Industri of Watches". Men missionen lykkedes, og de er i dag et af de mest foretrukne kulørte ure i Skandinavien.

Uret hylder det uhøjtidelige, legende, kreative og positive. Det passer til folk med en farverig personlighed, som tør skille sig ud og skabe lidt kant i hverdagen (og i outfittet). Kreativiteten gennemsyrer hele deres brand. Det ser du også i deres kunstneriske og provokerende reklamer, som du kan se på billederne her.

Betingelser

  • Kan indløses fra 01.04.2011 til 30.06.2011.
Tilbuddet gælder alle ure, som koster 1095,-. Se udvalget på billederne øverst


Information

Åbningstider & hjemmeside:

Ma-fre: 11-18

Lør: 11-15

www.hooha.dk

www.triwa.com

Aftalepart

Hooha
CVR: ??
  • Hooha
    Hooha
    Elmegade 14
    2200 Kbh. N
Vælg variation
Vælg variation