No_20Rush_001.jpg
No_20Rush_002.jpg
Corpus_20Care.jpg

Få halv pris på en professionel brasiliansk voksbehandling til kvinder hos NoRush

164,- / 329,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Glem alt om gør-det-selv-voksning, skrabere og hårfjerningscreme. Få halv pris på en professionel brasiliansk voksbehandling til kvinder hos NoRush

Voks på den professionelle måde

Skribent: Wendy Beekhuis


Så har vi klar med endnu et tilbud til alle de amagerkanske Downtown-fans. Er du træt af den stikkende fornemmelse og alt den spildtid du bruger med skraberen under bruseren? Med dagens tilbud kan du springe over, hvor gærdet er lavest og få en brasiliansk voks hos NoRush - den første gang man prøver det, kan det godt være lidt smertefuldt, men man må jo lide for skønheden, og det tager kun et lille øjeblik.


Det er ikke længere forbeholdt Hollywoodstjerner at benytte sig af skønhedsbehandlinger, der hurtigt og (næsten) smertefrit kan gøre dagligdagen lettere. Danske kvinder har været med på tendensen i et godt stykke tid. Vi vil gerne fremstå så smukke som overhovedet muligt, og det kan nogle gange føles som om, at det næsten er for meget forlangt, når vi samtidig får mere og mere travlt. Det gælder om at prioritere i vores mange gøremål, for det er komplet umuligt at nå det hele. Dagens tilbud kan hjælpe dig på skønhedsfronten og så endda til halv pris. Et tilbud, der kort sagt er for godt til at takke nej til.


NoRush ligger på Amager, tæt på Amagerbro Metro, og er en professionel skønhedsklinik ejet af Maja Lemmeke Heger & Sandie Smorawski. "Vores vision er at skabe et dejligt sted, hvor du som kunde føler dig velkommen, tilpas og afslappet. Vi lægger stor vægt på høj kvalitet og tager derfor den nødvendige tid, til at dække netop dit behov. Vores mission er, at alle skal have muligheden for at forskønne og forsøde deres tilværelse", fortæller Maja og Sandie.

De har sammen drevet klinikken i 2½ år, og det er helt sikkert, at de dygtige kosmetologer vil sørge for, at du føler dig godt tilpas på klinikken og er i centrum fra start til slut. Du kommer i trygge og erfarne hænder hos Maja og Sandie, så læn dig trygt tilbage hos NoRush, der giver dig en førsteklasses behandling.

Betingelser

  • Kan indløses fra 30.03.2011 til 30.04.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Bestil tid på tlf.: 28 26 21 95Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man-tor: 09.30-18

Fre: 09.30-19

Lør: 09-14

www.norushskincare.dk

Aftalepart

NoRush
CVR: 31613760

Adresse

Tycho Brahes Allé 3
2300 KBH S
  • NoRush
    NoRush

    Tycho Brahes Allé 3
    2300 København S
Vælg variation
Vælg variation