el_viejo_mexico_001.jpg
el_20viejo_002.JPG
el_viejo_mexico_0032.jpg
el_20viejo_011.JPG
el_viejo_001.jpg
Billede_203.png
el_20viejo_012.JPG
el_20viejo_003.JPG

Ægte mexicansk 3-retters menu fra El Viejo Mexico i Store Kongensgade

169,- / 338,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

3-retters menu fra anmelderroste El Viejo Mexico i København K. Vi giver Børsen ret, når de kalder den Københavns bedste mexicanske restaurant

Det ægte mexicanske køkken

Skribent: Martin Gottlieb

Foto: Kim Bjærre

Netop i dag har du muligheden for at komme på et luksuscruise i det mexicanske køkken. Hos El Viejo Mexico kræses der for råvarerne, gæsterne og stemningen, og restauranten er en fornøjelse at besøge. Det bedste er dog, at maden er fantastisk og virkelig smager som den, du kan få på de bedste mexicanske restauranter i Mexico City. El Viejo Mexico laver faktisk så god mad, at de er blevet specielt anbefalet af den mexicanske ambassade, så tag eksperternes råd og prøv El Viejo Mexico i dag.

Et besøg hos El Viejo Mexico i Store Kongensgade er en fantastisk oplevelse. I de smukke træstole i den hyggelige restaurant føles det som om, man virkelig er i Mexico. Smukke statuer, gamle inkategninger og mexicansk lertøj pryder restauranten, og tilsammen med den utrolig gode mad er El Viejo Mexico en helt fantastisk spiseoplevelse.

Sina Bolghari er stolt af sin restaurant - og med god grund: "Vi går meget op i at vores råvarer er så friske som muligt, så vores gæster virkelig kan smage samspillet i vores retter". Han går virkelig op i kvalitet, og det kan mærkes, når man spiser hos El Viejo.

Børsen har sagt det, den mexicanske ambassade har sagt det, og vi giver dem ret: El Viejo Mexico er virkelig Københavns bedste mexicanske restaurant.


Din 3-retters menu består af følgende:


Forret

Grillede chili-lime marinerede kæmpe rejer flamberede med hvidvin, anrettet på sprød salat.

Hovedret

Burrito - cheddarost gratineret hvedemelstortilla fyldt med kylling/oksefilet, cheddarost, jalapeños og bønner, toppet med creme fraiche, hertil mexicansk ris og en krydret sauce. Der serveres mixsalat, mango salsa, frisk tomatsalsa og creme fraiche til.

Dessert

Buñuelos - små lune, sprøde pandekager drysset med sukker og kanel, serveres med cremet vaniljeis og sæsonens frugter og bær.

Velbekomme!Betingelser

  • Kan indløses fra 30.03.2011 til 29.09.2011.

Værdibeviset gælder for 1 person.

Bestil bord på tlf.: 33930061 eller mail: restaurant@elviejomexico.dkInformation

Åbningstider & hjemmeside:

Man: 17-22

Tirs-ons: 17-23

Tors-lør: 17-24

Søn: 17-22

www.elviejomexico.dk

Anmeldelser

www.elviejomexico.dk

"Hele resturanten ligner noget der sagtens kunne have ligget i mexico, indretningen er hyggelig og forfriskende anderledes end så mange andre steder. tjenerne gjorde det til en god oplevelse, og maden var helt genial, og priserne er fair.. helt klart et sted der skal besøges igen"

Se denne og de mange andre fine anmeldelser på www.elviejomexico.dk

Aftalepart

El Viejo Mexico
CVR: ??
  • El Viejo Mexico
    El Viejo Mexico
    Store Kongensgade 61
    1264 København K
Vælg variation
Vælg variation