Kropskompagniet_002.JPG
Kropskompagniet_003.JPG
Kropskompagniet_004.JPG
krops_005.JPG

50% på 1,5 times fuld kropsmassage hos Kropskompagniet

350,- / 700,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Tilbring himmelske 1,5 time med en fysiurgisk kropsmassage hos Kropskompagniet, og få løsnet op i kroppen med en omgang velfortjent selvforkælelse

Forkæl dig selv og din krop med 1,5 times massage hos wellnessklinikken Kropskompagniet

Skribent: Wendy Beekhuis

Foto: Kim Bjærre


Lad en energigivende og forskønnende bølge af velvære skylle ind over din krop med en fysiurgisk kropsmassage hos velværeklinikken Kropskompagniet, som ligger centralt på Nørrebro på den livlige og stemningsfulde Guldbergsgade. Hos Kropskompagniet er du i centrum og får 1,5 times helt fantastisk massage og afspænding af nakke, ryg, ben og arme.


Behandlingen er af hele halvanden times varighed, hvor klinikkens dygtige massører sørger for en individuelt tilrettelagt kropsmassage. Så har du brug for afspænding af ryg og nakke, eller vil du have sat fut i trætte ben og computer-arme, så lad Kropskompagniet hjælpe dig. Behandlingen er et godt supplement til en sund og naturlig livsstil og til dig, der for en tid ønsker at sætte din krop helt i centrum.


Hos Kropskompagniet står Lotte Horn klar til at tage sig af dig. Den lækre, lyse og rolige salon ligger et stenkast fra Sankt Hans Torv, og mens du slapper af, sørger Lotte for at give dig en fantastisk wellness-oplevelse.


En fysiurgisk kropsmassage er ren nydelse for krop og sjæl. Massagen fjerner og forebygger infiltrationer, forbedrer blodcirkulationen, forbedrer leddenes bevægelighed og styrke og tilfører musklerne ny energi. Behandlingen giver en øget blodgennemstrømning og løsner op i ophobede affaldsstoffer. Kredsløbet bliver derved stimuleret, muskelbalancen øges samtidig med at immunforsvaret aktiveres.


Massagen virker afspændende og smertelindrende på ømme og overbelastede muskler, samtidig med at kroppens udskilning af affaldsstoffer øges. Derved opnås større bevægelighed i muskler og led. Fysiurgisk massage kan både anvendes ved svære muskelspændinger eller som en generel afslapning og forkælelse, ligesom gravide også kan have stor glæde af en fysiurgisk massage.

Betingelser

  • Kan indløses fra 29.03.2011 til 29.09.2011.
Max. 300 værdibeviser til salg.


Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man-tir 10.00-18.30

Ons 10.00-15.00

Tor-fre 10.00-18.30

Lør (lige uger) 9.00-14.00

www.lottehorn.dk

Aftalepart

Kropskompagniet
CVR: 21643947

Adresse

Guldbergsgade 25, kld th
KBH N
  • Kropskompagniet
    Kropskompagniet
    Guldbergsgade 25 kld.
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation