yoga1.jpg
yoga2.jpg
yoga3.jpg
yoga4.jpg
yoga5.jpg

Forkæl krop og sind med et klippekort til 5 x yoga

192,- / 480,-
  • 60% rabat
  • Slutter om

Forkæl krop og sind med et klippekort til 5 x yoga hos det professionelle og hyggelige yogasted Københavns Yoga på Nørrebro

Yoga giver en sund sjæl & styrke

Skribent: Linda Østergaard

Leder du efter en træningsform, som både glæder din krop og dit indre og skaber sammenhæng mellem de to sider? Yoga kan hjælpe dig på et utal af måder. Du opnår ro og afspænding i krop og sind, du fokuserer og stresser af, du styrker dine muskler og led, du stimulerer dine indre organer og du bliver smidig og bevægelig. Der er altså kun gode grunde til at hoppe i lotusstilling og prøve den klassiske yogaform.

Med dagens tilbud får du et klippekort til 5 gange yoga (uden binding) hos Københavns Yoga på Nørrebro. Det er et stemningsfyldt sted, hvor alle kan komme og dyrke yoga. Stedet består af fantastiske, lyse lokaler og er præget af en afslappende atmosfære. Hos Københavns Yoga dyrkes der klassisk flow-baseret Hatha-yoga, hvor din krop er i bevægelse. Det giver både sved på panden og ro i kroppen.

"Vores vision er at udbrede kendskabet til yoga, da regelmæssig yogatræning hjælper krop og sind til at være i balance. Vi lægger vægt på den personlige kontakt og vejledning. Med klassisk flow-baseret Hatha-yoga vil vi lære, hvad yoga virkelig handler om og komme tilbage til rødderne," siger Jørn Nørtoft, som er stifter af Københavns Yoga og eksamineret dansk yoga-underviser.

Hos Københavns Yoga underviser de dygtige yogalærere med udgangspunkt i den enkeltes niveau, så både nybegyndere og øvede kan være med. Holdene består af maksimalt 15 deltagere, og du oplever en professionel vejledning gennem hele yogaklassen.

Efter undervisning bliver der desuden serveret gratis te, da lærerne hos Københavns Yoga gerne vil sige hej og står til rådighed for spørgsmål.

Prøv selv den forløsende yoga med dagens tilbud - og oplev den yderst effektive virkning på både krop og sind. Det skaber nemlig balance og giver dig masser af overskud.

Betingelser

  • Kan indløses fra 29.03.2011 til 29.08.2011.

Max. 2 værdibeviser til salg.

Max. 150 værdibeviser til salg.

Book din yogaklasse på www.kobenhavnsyoga.dk under skema, så er du sikret en plads på holdet. Studiet åbner 30 min. før yogaklasse.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Åbningstiderne er 30 min. før en klasse.

www.kobenhavnsyoga.dk

Aftalepart

Københavns Yoga
CVR: ??

Adresse

Willemoesgade 14
KBH Ø 2100
  • Københavns Yoga
    Københavns Yoga
    Struenseegade 13, 2. sal

    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation