shala_003.JPG
shala_005.JPG
shala_001.JPG
shala_003.JPG

1 times Oxygen Lift + damp med chromoterapi

450,- / 1.130,-
 • 60% rabat
 • Slutter om

60% på en times Oxygen Lift (Madonna-behandling) + damp med chromoterapi, der reducerer rynker og holder huden ung + ansigtsmassage

Bliv forårsklar med et skønhedsboost hos Shala

Skribent: Linda Østergaard

Foto: Kim Bjærre

Der er forår i luften, og det er nu, at træt og glansløs hud skal have intens pleje. Få cirka 60 minutters ansigtsbehandling til under halv pris hos hudplejeklinikken Salon Shala. Du vælger selv, om behandlingen skal foretages i klinikken i Indre By eller på Østerbro.

Behandlingen starter med selve oxygenbehandlingen, der ved hjælp af en oxygen-maskine producerer 90 % koncentreret ilt - og via airbrush sprøjter et specialudviklet serum ind i huden. Serummet indeholder også vitamin A, C og E samt grøn the, som fungerer som en naturlig antioxidant og nænsomt plejer og opstrammer din hud. 

Ingredienserne giver din hud et naturligt vitaminboost samtidig med, at den forøgede tilførsel af oxygen stimulerer din huds optagelse af de helbredende blodlegemer.

Herefter følger en omgang damp med chromoterapi, som involverer farvet lys og anvendes til at skabe balance i kroppen samt har indflydelse på vores psyke, følelser og helingsproces. Serum og olie indsluses i huden ved hjælp af ultralydsstråler, og huden får en opstrammende og fugtgivende maske.

Seancen hos Salon Shala rundes af med en ansigtsmassage og en nærende og fugtgivende creme. Behandlingen henvender sig desuden til alle hudtyper og er velegnet til behandling af glansløs hud, rynker, pigmentpletter, akne, ar og fedtet hud.

Allerede efter første behandling vil du mærke en tydelig forskel, da huden genvinder elasticitet og blodcirkulationen øges. Din hud vil uden tvivl føles blød, frisk og fuld af fugtighed.

Betingelser

 • Kan indløses fra 28.03.2011 til 31.12.2011.

Downtown.dk referencenummer skal oplyses ved tidsbestilling.

Bestil tid på tlf.: 33 16 16 31 (Kbh K) eller 35 43 60 20 (Kbh Ø)Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man-fre: 9-18 (efter aftale 8-20)

Lør: 9.00-14.00 (efter aftale 8-16)

www.shala.dk

Anmeldelser

aok.dk

"Kan varmt anbefale Shala. Jeg får altid foretaget mine behandlinger hos hende og har været fast kunde i 3 år nu - utrolig serviceminded og varm person. Priserne er yderst fornuftige sammenlignet med andre skønhedssaloner. Der er ikke noget at sætte en finger på."

Set på aok.dk

Aftalepart

Shala
CVR: 18953242

Adresse

Marselis Bvd.
 • Shala
  Salon Shala 

  Ndr. Frihavnsgade 90 

  2100 København Ø
 • Shala
  Salon Shala
  
Bremerholm 18, st. tv. 

  1069 København K
Vælg variation
Vælg variation