Tapasbaren001.jpg
Tapasbaren002.jpg
Tapasbaren003.jpg

??

500,- / 1.050,-
  • 52% rabat
  • Slutter om

52% på en udsøgt flaske Magnum vin (150 cl.) på Tapasbaren i indre by

Spansk vin i spanske rammer

Skribent: Paw Grabowski

Rødvine udvikler sig og modnes langsommere og bedre på en stor flaske. Du får derfor ikke bare mere men også bedre vin for pengene. Med Dagens Tilbud får du 51% på en 150 cl. flaske Acón Crianza Magnum vin fra 2004 - en udsøgt spansk rødvin lavet 100% på Spaniens national-drue, Tempranillo. Nyd den i luksuriøse omgivelser få meter fra Kongens Have i Tapasbarens autentiske, spanske atmosfære.

Når du tilbringer en aften på Tapasbaren, kan du være sikker på den helt rigtige spanske stemning. Inviter et par venner eller din kæreste, nyd maden i de hyggelige lokaler eller drik et  glas lækker vin i den nyindrettede sofa-lounge.

Indehaveren Robin overtog Tabasbaren for fire måneder siden, men kender stedet godt i forvejen, da han i flere år har været både tjener og kok i restauranten. Han har bibeholdt den rustikke stil, der passer perfekt til maden og vinen, og har blot opdateret interiøret lidt, så det er blevet en tand mere moderne. Han ved, at stemning er vigtig, og at det handler om at istandsætte med respekt for den værende atmosfære.

Robin har flere gange opholdt sig i Spanien, og han forklarer, at han har "en større spansk familie bestående af onkler, tanter og granfætre." Det spanske er ikke nyt for ham. Lige nu arbejder han på forskellige tiltag, der skal udbrede kendskabet til det spanske tapas-køkken: "Der er mange, der elsker tapas, og som kan lide den specielle måde at spise på. Man kan drikke et par glas og smage lidt forskelligt, og det egner sig perfekt til sommervejret", forklarer Robin og uddyber: "Derfor har vi arbejdet på tapas-take away, som man kan tage med i Kongens Have, og med Paella, som man kan få om søndagen og mandagen."

Dagens Tilbud kan eksempelvis nydes til en:

Luksus tapas-menu:

Tapasbarens egne oliven

Jamon Iberico - spansk lufttørret skinke

Fyldte blæksprutter med chorizo

Stegt Jomfruhummer på jernplade

Rejer i hvidløg

Marinerede piquillo-frugter med hvidløg og bredbladet persille

Stegte lammekroner med dagens grønt og lækkerier

Tortilla - Spansk omelet med chorizo, kartofler og løg

2 slags spanske oste

Chokoladetrøfler

Betingelser

  • Kan indløses fra 10.08.2010 til 10.09.2010.

Max. 20Information

Åbningstider:

Man-tor: kl. 17-23

Fre-lør: kl. 17-24

Søn: 17-23

www.tapasbaren.dk

Anmeldelser

Clementvin.dk

"Bodega Abadia de Acón er en ny og moderne vingård fra et af Spaniens bedste og mest kendte vinområder, Ribera del Duero. Det er en vingård der på trods af dens unge alder, allerede er opdaget af verdens vigtigste vinanmelder Robert Parker, som roser dem i høje toner for deres vine i alm, og for Acón Crianza i særdeleshed. Robert Parker har givet Acón Crianza 91 point på hans 100 point skala. Hvilket er meget, meget flot."

Set på: www.clementvin.dk

Aftalepart

Tapasbaren v/Madfolket Aps
CVR: 32881807

Adresse

Dronningens Tværgade 22
Kbh K
  • Tapasbaren v/Madfolket Aps
    Tapasbaren
    Dronningens Tværgade 22
    1302 Kbh. K
Vælg variation
Vælg variation