bandit_001.JPG
bandit_002.JPG
bandit_003.jpg
bandit_004.JPG
bandit_005.jpg
bandit_006.jpg
bandit_007.jpg

Forårsklargøring af cykel hos Cykelbanditten

199,- / 400,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Få din cykel gjort forårsklar hos Cykelbanditten – slut med en larmende cykel, der er hård at trampe i

Nyskabende cykel-banditter

Skribent: Severin Hygum

Foto: Kim Bjærre


Siden den første Cykelbanditten åbnede i november 2008 har der været fart på og i dag er der fire forretninger over hele byen, og to nye er endda på vej. Cykelbanditten er startet af brødrene Jacob og Daniel Guldager, fordi de havde et ønske om at lave en ny cykelforretning, der gjorde det hele på en lidt anderledes måde. Priserne er lidt lavere, udvalget i cykler lidt federe og ekspedienterne er ikke mekanikere, men er i øjenhøjde med kunderne og taler et sprog, der er til at forstå.

Når du træder ind i en Cykelbanditten-forretning, føles det en smule som at træde ind i en tøjforretning i indre by. Brødrene Guldager, der står bag Cykelbanditten, har begge en fortid i mode- og nattelivet, og har brugt deres erfaringer til at lave en moderne cykelforretning. "Vi har pakket det hele lidt mere lækkert ind, fordi det skal være en god oplevelse at gå i cykelhandleren. Det skal ikke føles som at gå ind i et værksted", fortæller Jacob.

Ideen til at starte Cykelbanditten kom da brødrene så, at der var 450 cykelhandlere i København, der stort set alle lavede det samme. Bortset fra enkelte liebhaver-forretninger, havde alle forretninger det samme udbud. Brødrene Guldager har derfor valgt at sælge de cykelmærker, der er oppe i tiden, og de har et stort udvalg af Fuji, Create, Charge og flere. Men her er ingen Kildemoes eller Raleigh.

Med dagens tilbud får du en klargøring af din cykel, som gør både dig og din cykel gladere. Vil du gøre op med en larmende cykel, der er hård at trampe i - så er det af sted til Cykelbanditten!

Betingelser

 • Kan indløses fra 28.03.2011 til 26.06.2011.
Max. 1 værdibevis pr. person.


Information

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag - Fredag: 08-18

Lørdag: 10-16

www.cykelbanditten.dk

Anmeldelser

mitkbh.dk

"Fede cykler, gode priser og top service hos Cykelbanditten."

Set på Mitkbh.dk

Aftalepart

Cykelbanditten
CVR: ??
 • Cykelbanditten
  Fredensgade 9A
  2200 København N
 • Cykelbanditten
  Nørrebrogade 9
  2200 København N
 • Cykelbanditten
  Sønder Alle 16 - 18, st.
  8000 Århus C
Vælg variation
Vælg variation