Fool_001.jpg
Fool_002.jpg
Fool_003.jpg
Fool_004.png
Fool.jpg
Fool_foto.jpg

FOOLS OF THE WORLD UNITE! på NYAVENY_ for 2 personer

80,- / 240,-
  • 67% rabat
  • Slutter om

Bliv et gladere menneske med 67% på den revolutionerende teaterforestilling FOOLS OF THE WORLD UNITE! på NYAVENY_ for 2 personer

Gemmer du også på et indre fjols?

Skribent: Sabina Marie Elton

KINGIMARS er leder af mælkebøtterevolutionen. I løbet af det seneste år har revolutionen som mælkebøttens frø spredt sig med verdens vinde og er nu nået til NYAVENY_. Her vil KINGIMARS i selskab med sine medfjolser - som han håber publikum bliver en del af - kæmpe for retten til at handle naivt og fjollet.


KINGIMARS appellerer til publikums indre fjols ved at foreslå, at vi alle for en stund lægger fornuften og forudsigeligheden på hylden for i stedet at dyrke naiviteten og forundringen over verden. Formålet er at give publikum nogle redskaber til at bringe mere glæde og åbenhed ind i deres egen hverdag.
Hver aften vil KINGIMARS og - nogle aftener - forskellige performancekunstnere og gæstefjolser optræde med og undervise publikum i Foolish Acts. Det er en interaktiv forestilling, som byder publikum indenfor i mælkebøtterevolutionens univers. Publikum kan - hvis de ønsker - deltage i KINGIMARS' foolish acts, men de kan også nyde showet fra de bløde og mindre fjollede sæderækker.


Publikum kan forvente en finurlig, skør og uhøjtidelig aften, hvor lattermusklerne bliver grundigt masseret. Og man skulle gerne gå fra NYAVENY_ og mælkebøtterevolutionens univers mere åben, fri, en hel del gladere - og med kontakt til sit indre fjols.


Forestillingen varer 1 time og 25 minutter og kan opleves til den 8. april.

Betingelser

  • Kan indløses fra 26.03.2011 til 08.04.2011.

Max. 250 værdibeviser til salg.

Forestillingen vises til og med den 8. april (undtagen søndage).

Bestil billet på mail: billet@nyaveny.dk eller tlf.: 22 99 03 67. Downtown.dk referencenummer skal oplyses ved bestilling.

Der er unummererede pladser.Information

Hjemmeside og åbningstider:

Forestillingen spiller:

Mandag-fredag kl. 20

Lørdag kl. 17

www.nyaveny.dk

Anmeldelser

Kulturkongen.dk

"En SÅ crazy, komplet fjollet, uhyrlig morsom, gak-gakket, uhøjtidelig og original oplevelse."

Set på www.kulturkongen.dk

Nyaveny.dk

"Fools of the world unite er en life-size performance, aktivisme, hvervekampagne og workshop, som bringer kreativiteten tilbage til dér, hvor den hører hjemme: blandt os - Folket - hele tiden, uden grænser og over det hele."

Set på www.nyaveny.dk

Aftalepart

NYAVENY_
CVR: ??
  • NYAVENY_
    NYAVENY_
    Frederiksberg Allé 102
    1820 Frederiksberg C
Vælg variation
Vælg variation