emote_002.JPG
emote_003.JPG
emote_005.JPG
emote_006.JPG
Frisor_201.jpg
frisor_203.jpg

Lækker forårsklipning og plejende hårkur hos emote exclusive

298,- / 649,-
  • 54% rabat
  • Slutter om

Giv dit hår en lækker forårsklipning og plejende hårkur hos emote exclusive - en ægte velværeoase som ligger i hjertet af København på Nørregade

Lækker klipning i luksuriøse omgivelser

Skribent:
 Linda Østergaard

Foto: Kim Bjærre

Den kombinerede skønhedsklinik- og frisør emote exclusive byder dig velkommen til 235 kvadratmeter stressfri zone og inviterer dig indenfor i velvære-oasen. Her får du med dagens tilbud en klipning og fugtgivende hårkur fra Schwarzkopfs grønne serie samt lækker massage.


Lækre italienske møbler, en hyggelig pejs og indbydende, lyse lokaler danner de luksuriøse rammer om emote exclusive, som er en multisalon med blandt andet kropsterapeut, kosmetolog, frisør og negletekniker.


Hos frisør Mette Tornsberg er der god tid til dig - og dine behov er i centrum. Du starter nemlig med en snak med Mette om, hvad du kunne tænke dig. Og du får selvfølgelig det look, du ønsker.


"Det er vigtigt for mig at skabe en helhed, hvor både trends og personlighed hænger sammen," siger Mette Tornsberg.


Du er i trygge hænder hos emote exclusive, og Mette Tornsberg giver dig en god frisøroplevelse. Hun har nemlig 12 års erfaring og har tidligere vundet DM i frisør. Udover en lækker klipning og plejende hårkur får du også en afstressende hovedbunds- og stolemassage.


Hvis du bestiller en farvebehandling i forbindelse med dit besøg får du 50% på denne. Du kan også købe produkterne fra den grønne Schwarzkopfs serie Essensity til halv pris.

Betingelser

  • Kan indløses fra 26.03.2011 til 23.07.2011.

Bestil tid på tlf.: 33 32 74 07 eller på www.emote.dkInformation

Åbningstider & hjemmeside:

Man-Fre: 9-18

Lør: 9-16

Søn: Lukket

www.emote.dk

Aftalepart

Emote
CVR: ??
  • Emote
    emote exclusive

    Nørregade 47

    1165 København K
Vælg variation
Vælg variation