Caroline_001.jpg
Caroline_002.jpg
Caroline_003.JPG
Caroline_004.JPG

1 times konsultation og zoneterapi hos den anerkendte holistiske behandler Caroline Cain

225,- / 450,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

1 times konsultation og zoneterapi hos den anerkendte holistiske behandler Caroline Cain på Nørrebro. Få mere energi og styrk kroppen

Styrk krop & sjæl med zoneterapi

Skribent: Linda Østergaard

Foto: Kim Bjærre


Zoneterapi kan hjælpe dig på et utal af måder og genopretter din krops naturlige balance. Det er sundt, naturligt og med dig i fokus.

Hos zoneterapeuten Caroline Cain bydes du indenfor i det lyse, hyggelige behandlingsrum hos Københavns Yoga på Nørrebro. I starter med en konsultation om dit helbred og livsstil, og herefter lægger du dig til rette på den bløde briks. Selve behandlingen varer cirka 45 minutter og foregår ved trykmassage på føddernes under- og overside. Mange oplever en dyb form for afspænding, og at energien flyder rundt i kroppen.


"Zoneterapi er en del af en sund livsstil, der vedligeholder og styrker både krop og sind," siger Caroline Cain, som er eksamineret zoneterapeut og har mange års erfaring som holistisk behandler.


Den gamle behandlingsform er naturlig og fremmer dit generelle velvære. Under fødderne findes reflekspunkter, som relaterer til et organ og til en del af kroppen - ved at trykke på disse punkter stimuleres kroppens egen behandlings- og helingsproces og balancen genoprettes.
Zoneterapi booster dit immunforsvar og har blandt andet gode resultater med at afhjælpe hovedpine, migræne, hormonel ubalance, fordøjelsesbesvær, bihuleproblemer og gigt. Behandlingsformen kan også forøge kroppens energi, forbedre søvnen og afbalancere nervesystemet.


Caroline Cain tilbyder også zoneterapi til kvinder, som forsøger at blive gravide. Det kan hjælpe med at optimere fertiliteten og er både gavnlig under graviditeten og efter fødslen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 25.03.2011 til 25.08.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 230 værdibeviser til salg.

Bestil tid på tlf.: 50 19 76 06 eller via mail: bookings@carolinecain.dkInformation

Åbningstider & hjemmeside:

Man-tors: 9-19

Fre: 10-18

Lør: 10-15

Ellers efter aftale

www.carolinecain.dk

Aftalepart

Caroline Cain
CVR: ??
  • Caroline Cain
    Caroline Cain ved Københavns Yoga
    Struenseegade 13, 2. sal

    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation