Få 50% på 60 minutters afslappende massage af hoved, nakke og skuldre hos Karin Nørgaard på Medital Klinik Danmark

Få naturlig balance, energi og velvære med Kranio-Sakral metoden

Skribent: Anne-Sofie von Holstein

Foto: Kim Bjærre

Forestil dig et rum med blid musik i baggrunden. Du ligger afslappet med lukkede øjne og får 60 minutters blid massage af hoved, nakke og skulderregionen, der får alle dine spændinger i hele kroppen til at løsne sig. Ved hjælp af lette tryk og berøringer arbejdes der med centralnervesystemet, der forbinder hjernen og rygmarven, hvori essentielle centre for kroppens psykiske og fysiske velvære befinder sig. Dagens Tilbud giver 50% på en afslappende Kranio-Sakral massage hos Karin Nørgaard på Meditalklinikken.

Karin Nørgaard blev færdiguddannet som Kranio-Sakral Terapeut i foråret 2010. Hun forklarer, at Kranio-Sakral behandlingen er baseret på teorier om centralnervesystemets indflydelse på menneskets velbefindende.

Karin ser Kranio-Sakral metoden som et håndværk, og den håndværksmæssige kunnen ligger ikke langt fra hende, da hun tidligere har været både håndarbejdslærer og scenograf. Hun fik lyst til at forene disse to elementer og arbejder derfor også med Feng Shui, hvor det fysiske rum forenes med det psykiske. Karin ser sin rolle som Kranio-Sakral-behandler som én, hvor hun fungerer som kroppens guide, og udtaler,  at Kranio-Sakral er "en manuel teknik til løsning af nervesystemets problemer", der kræver en del indsigt i mennesket.

I en 60 min. Kranio-Sakral behandling får man en blid, afslappende og samtidig forløsende oplevelse, da behandlingen går ind og arbejder nænsomt med centralnervesystemet. Metoden arbejder med lette tryk, og behandlingsformen kan ofte afhjælpe fysiske/psykiske problemer, sanse- eller bevægeapparats problemer som eksempelvis spændinger, tinitus, diskusprolaps, lændehold eller stressrelaterede problemer m.m. Men den 60 min. massage kan bestemt også bruges, hvis du bare har lyst til at opleve en professionel og dejlig lang massage - det vil jeg i hvert fald gøre.

Infoboks om Kranio-Sakral terapien:

Kranio betyder kranie og sakral betyder korsben. Kranio-Sakral terapien grundlægges af osteopaten Dr. William G. Sutherland i 1899. Den primære guru indenfor feltet er Stanley Rosenberg, der er grundlægger af Stanley Rosenberg instituttet, som ligger på Frederiksberg. Her uddannes professionelle kropsterapeuter indenfor forskellige områder - også Karin er uddannet her.

Betingelser

  • Kan indløses fra 09.08.2010 til 08.11.2010.

Max 200 værdibeviser til salg.

Kan anvendes mandage og torsdage kl. 9-18

Ref. nr. skal oplyses ved tidsbestilling (alle hverdage helst ml. kl. 8-9) på
tlf.:  31 44 42 13Information

Åbningstider:

Mandage og torsdage kl. 9-18.

www.karinnørgaard.dk

Anmeldelser

KSTforeningen

"Kranio-Sakral terapien giver vitaliteten et løft, og har en almen gavnlig virkning på ens velbefindende og på livskvaliteten."

Set på www.kstforeningen.dk

AOK

"En blid og dybdegående behandlingsform, der tager udgangspunkt i kroppens puls. Behandlingen løsner op for spændinger og blokeringer, især omkring hoved, rygsøjle og bækken."

Set på www.aok.dk

Aftalepart

Karin Nørgaard
CVR: ??
  • Karin Nørgaard
    Medital Klinik Danmark
    Nørre Søgade 27a 1. sal
    1370 Kbh K.
Vælg variation
Vælg variation