Modello_1.jpg
Modello_2.jpg
modello_4.JPG
Modello_5.JPG
modello_6.JPG

1½ times styling og photoshoot hos modelstudie Modelhouse Production

750,- / 1.500,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Kom til at ligne en supermodel med 1½ times styling og photoshoot hos det professionelle modelstudie Modelhouse Production

Find din indre fotomodel frem

Skribent: Martin Gottlieb

Foto: Kim Bjærre


Modelhouse Production har udstyret, erfaringen og evnerne til at vise dig fra din allerbedste side. Deres kundekartotek tæller modeller, Melodi Grand Prix-vinderne A Friend In London og mange andre kendisser. Modelhouse Production er professionelle til fingerspidserne, og med både frisør, stylist, fotograf og tekniker under samme tag, er de eksperter i at få dig til at se blændende godt ud.

Der er ingen grund til at gå og være irriteret over dit profilbillede, familieportrættet eller uheldige mobilshots. Dit nye look er kun et enkelt klik væk, og efter 1½ times styling og photoshoot går du fra Modelhouse Production med 5 færdigredigerede billeder i super høj kvalitet - parate til at vise vennerne og familien.

Men er modeller ikke sådan nogle pivslanke, radmagre typer? Nej, alle kan være model, og hvis du ikke tror mig, så vent bare til du ser synet af dig selv efter Modelhouse har færdigstylet dig til den store guldmedalje. Det bliver med garanti en fantastisk oplevelse, og så går du endda derfra med 5 smukke billeder af dig selv, sendt direkte til din mail.

Det eneste du skal gøre, før du begiver dig over til Modelhouse Production, er at medbringe en taske med dit yndlingstøj. Under photoshootet får du en ægte modelbehandling med frisør, personlig stylist, fotograf og lystekniker, og din 1½ times leg med kameraet kommer til at flyve af sted.

Forkæl dig selv med en gave, der holder resten af livet. Modelhouse Productions topprofessionelle team hjælper dig med at tage dig ud fra din smukkeste side, og du kommer til at se helt fantastisk ud.

Betingelser

  • Kan indløses fra 23.03.2011 til 01.11.2011.
??


Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man-tor 9-17

Fre 9-16

www.modelhouseproduction.dk

Aftalepart

Modelhouse Production
CVR: ??

Adresse

Strandøre 5
2100 København Ø
  • Modelhouse Production
    Modelhouse Production
    Strandøre 5
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation