vin_001.JPG
vin_002.JPG
vin_004.JPG
vin_005.JPG
vin_006.JPG
smagelokale_20foto_2.jpg

Eksklusiv vinsmagning hos Vinoble Skt. Petri

350,- / 700,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få en uforglemmelig aften med lækker mad og eksklusiv vinsmagning under kyndig vejledning fra vineksperterne hos Vinoble Skt. Petri i Krystalgade

En verdensomrejse hos verdens bedste vinhuse & en lækker bid mad

Skribent: Julie Vibe Michelsen

Foto: Kim Bjærre

Johnni Falkensten og Lars Reitz Petersen har en mission. Efter mange år i toppen af den danske vinbranche, hundredvis af afholdte vinsmagninger og salg af verdens bedste, mest eksklusive vine, ønsker de to talentfulde herrer at skifte fokus fra de få til de mange og tilbyde nu os almindelige danskere vinoplevelser helt udover det sædvanlige.

Med et topkursus fra to af branchens dygtigste fagfolk bliver du klædt på til at kunne tale med om vin og navigere sikkert rundt i restauranternes vinmenuer. Med deres store viden om de bedste vine guider de to dygtige vinkendere dig igennem en fantastisk aften i vinens tegn, så du kan tale med om bouquet, årgang, traditionelle versus moderne fermenteringsprocesser og fremstå som den ekspert, du virkelig er blevet.

En vinaften hos Vinoble Skt. Petri er tilrettelagt så du får rig mulighed for at opleve hver enkelt vin, krydret med anekdoter, nyttig information og særlige kendetegn fra de to eksperter. Efter at have startet ud med et glas Cristal kommer turen til tre exceptionelle rødvine, hvorefter den står på hyggesnak over en lækker sandwich lavet af oksefilet serveret på sprødristet brød med aiolo og pesto, tomatsalsa, salat, tomat, agurk og parmesan. Derefter følger smagning af yderlige fire ypperlige vine.

Aftenens udvalgte vine er et sandt overflødighedshorn af de bedste vine fra de bedste vinhuse i verden. Der bliver budt velkommen i et glas Cristal Champagne 2004 fra Louis Roederer à 1495,- Dernæst smager vi udvalgte rødvine af den fineste kvalitet fra nogle af verdens dygtigste topproducenter. Læg især mærke til Trottevieille St. Emilion 1er Cru 2006, Dalmau 2004, som er topvinen fra Marques de Murrieta, og Robert Mondavis topvin, Cabernet Sauvignon, Napa Valley Reserve 2006. Alle disse vine koster i omegnen af 1000,- pr. flaske.


Prøv lige at se programmet for din vinaften! Jeg er helt i svime over, at så gode vine kan prøves så billigt og regner stærkt med selv at skulle deltage i mindst en af de her fantastiske aftener.

Cristal 2004
Louis Roederer, Champagne Frankrig

Lucien le Moine
Bourgogne Rouge, Frankrig

St. Hallett "Old Block" Shiraz 2006
Barossa Valley, Australien

Gaja Sito Moresco
Bolgheri, Italien

Oksesandwich
Skiver af oksefilet serveret på sprødristet brød med
aiolo og pesto, tomatsalsa, salat, tomat, agurk og parmesan.

Cecilia Beretta Amarone
Valpolicella, Italien

Trottevieille St. Emilion 1er Cru 2006
St. Emilion, Frankrig

Dalmau Reserva 2004
Rioja, Spanien

Robert Mondavi Cabernet Sauvignon Reserve 2006
Napa Valley, Californien, USA


God fornøjelse - og vi ses!

Betingelser

  • Kan indløses fra 23.03.2011 til 23.06.2011.

Max. 400 værdibeviser til salg.

Vinsmagningerne foregår hver onsdag og torsdag (undtaget helligdage) kl. 18-20.30, og et køb giver adgang for 1 person.

Book din vinsmagning på sktpetri@vinoble.dk.

Der kan være 10-20 deltagere pr. vinsmagning. Vinoble kan aflyse/rykke en dato, hvis der er under 10 deltagere.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man-tors 9.30-17.30

Fre 9.30-18

Lør 10-14


www.vinoble.dk/sktpetri

Aftalepart

Vinoble Skt. Petri
CVR: ??
  • Vinoble Skt. Petri
    Vinoble Skt. Petri
    Krystalgade 18
    1172 København K
Vælg variation
Vælg variation