saxo.jpg
saxo_002.JPG
saxo_1.jpg
saxo_005.JPG
saxo_006.JPG
saxo_007.JPG
saxo_009.JPG

Vietnamesisk buffet for to personer hos Saxo Restaurant

198,- / 396,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Spis til I revner hos Saxo Restaurant, hvor den store vietnamesisk buffet står klar. I får en lækker middag for 2 personer på Vesterbro

Vietnam på Vesterbro

Skribent: Severin Hygum

Foto: Kim Bjærre


Køkkener som det franske og italienske er veletablerede de fleste steder og ofte dem, der løber med størstedelen af opmærksomheden. Men selv om det vietnamesiske køkken er et forholdsvist ubeskrevet blad i Danmark, må man ikke snyde sig selv for deres traditionsrige køkken, som byder på særdeles lækre og anderledes retter.

Køkkenchef Lai Thi Minh har haft flere forskellige kinesiske restauranter, og har i sine 30 år i branchen serveret for blandt andet Dronning Margrethe og Mærsk McKinney-Møller. Med Restaurant Saxo satses der derimod mere på de vietnamesiske retter, som Lai Thi Minh kender fra sit hjemland. 

Hvis du besøger Saxo Restaurant i Colbjørnsensgade, kan du være sikker på én ting. Du vil blive mødt af en ubetinget imødekommenhed, der gør enhver tjener-arrogance, du tidligere må ha' mødt, til skamme.

Ud over den fine og venlige betjening, byder restauranten på en buffet med et hav af retter, der kan tilfredsstille selv de mest kræsne smagsløg. Her er vegetarretter, mange forskellige retter med kød og fisk, kæmpe salatbar med frugt osv. - alt sammen i præcis den mængde dig og din medspiser har lyst til.

Betingelser

  • Kan indløses fra 24.03.2011 til 23.06.2011.

Buffetten åbner fra 17.30.

Bookning af bord skal ske på tlf. 38888288.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man-søn 11-23

Buffeten er åben fra 17.30-22

www.saxocafe.dk

Aftalepart

Saxo Café og Restaurant
CVR: ??

Adresse

Colbjørnsensgade 11
1652 KBH V
  • Saxo Café og Restaurant
    Saxo Restaurant
    Colbjørnsensgade 11
    1652 København V
Vælg variation
Vælg variation