Få 50% på 1 stor sushi menu med tilbehør fra LETZ SUSHI

LETZ SUSHI

Skribent: Ferdinand Poulard

Foto: Mads Jørgensen

LETZ SUSHI har fem spisesteder i København og åbner snart det sjette på Vesterbro. Siden den første take away åbnede i 2003, er det blevet et af københavnernes foretrukne spisesteder. Dagens Tilbud giver 50% på 1 stor sushimenu til 2 personer (LETZ MIX 2) samt 1 portion wakamesalat, 1 portion edamamebønner, 1 dåse wasabiærter og 2 stk. drikkevarer (japansk øl eller læskedrik), og kan spises på stedet eller tages med som take away.

Hos LETZ SUSHI serveres fusions-sushi i enkle og hyggelige omgivelser. Køkkenet blander alverdens smagsoplevelser og serverer også sushi, til dem der ikke bryder sig om rå fisk. Hos LETZ SUSHI kan du for eksempel få maki med kylling, oksekød eller vegetarfyld, side om side med den klassiske California Roll. LETZ SUSHI arbejder altid på at tilbyde en masse nye, spændende tiltag i form af anderledes månedsmenuer, specielle toppede maki og små forretter.

Sushikæden er startet af Louise Ertman Baunsgaard, der stadig driver forretningen. Hun værner om de principper, der lå til grund for den første take away på Østerbro. LETZ SUSHI har en vision om, at det skal være nemt og overkommeligt at finde et sundt alternativ til de københavnske take away-steder.

Hos LETZ SUSHI er det også muligt at deltage i kokkeskoler eller at leje en kok til sushiundervisning. Du lærer, hvordan man laver små maki, store maki, inside-out maki og nigiri, og du får med garanti en underholdende aften med masser mad. Et helt oplagt valg hvis du skal holde polterabend, firmafest eller et privat arrangement.

SUSHI ORDBOG FOR BEGYNDERE:

NIGIRI betyder 'finger' hvilket henviser til nigiriens størrelse, som ikke bør være længere end en lillefinger, så den kan spises i én bid. Risbollen er formet seksten til sytten gange i kokkens rutinerede hænder, for herefter at få et stykke fint skåret fisk plantet på ryggen.

SAKE er den risvin japanerne drikker til sushi og sashimi. Den er perfekt til alle former for fisk og bør nydes varm eller tempereret. Japanerne skænker altid sake op til hinanden, da det anses som en social gestus der udvikler venskaber.

SASHIMI er rå fisk skåret i fine, tynde skiver. Fisken anrettes som en blomst og serveres med wasabi, ingefær og soja sauce.

SOJA er et af de vigtigste næringsmidler i Asien og dyrkes over hele verden. Soja er lavet på kogte sojabønner og er fyldt med proteiner, magnesium, kalk og jern.

TOFU kaldes også sojabønneost og er af kinesisk oprindelse. Fremstillingen ligner fremstillingen af ost idet sojamælken koaguleres, og massen derefter presses til blokke.

GOMA DRESSING er en cremet dressing rørt af sesamfrø, soja & shiitakesvampe. Er god til både kolde og varme retter eller som dip.

Betingelser

 • Kan indløses fra 07.08.2010 til 01.09.2010.
Tilbuddet gælder:

1 LETZ MIX 2 menu
1 Portion wakamesalat
1 Portion edamamebønner
1 Dåse wasabiærter
2 Japanske øl eller læskedrikInformation

Åbningstider:

Man-Søn: 12- 22

(City lukker kl. 21 og åbner først kl. 15 om søndagen).

www.letzsushi.dk

Anmeldelser

iBYEN

"Var forbi LETZ SUSHI Elmegade i går, og jeg synes, det er en af de hyggeligste sushibarer i byen! Kan godt lide, den afslappede atmosfære der er på stedet og den rare og imødekommende holdning tjenerne har!"

Set på ibyen.dk

AOK

"I Nordre Frihavnsgade på Østerbro åbnede i 2003 en sushi take away, som serverer en fri fortolkning af den japanske spise. Derfor er denne biks især er god til dem, der ikke har spist sushi før og ikke er helt trygge ved rå fisk."

Set på aok.dk

Aftalepart

LETZ SUSHI
CVR: 10107423
 • LETZ SUSHI
  LETZ SUSHI
  Overgaden Neden Vandet 41
  1440 Kbh. K
  Tlf.: 3315 1918
 • LETZ SUSHI
  LETZ SUSHI
  Ndr. Frihavnsgade 15
  2100 Kbh. Ø.
  Tlf.: 3525 1918
 • LETZ SUSHI
  LETZ SUSHI
  Fredensvej 1
  2920 Charlottenlund
  Tlf.: 3940 1918
 • LETZ SUSHI
  LETZ SUSHI
  Elmegade 23
  2200 Kbh. N.
  Tlf.: 3555 1918
 • LETZ SUSHI
  LETZ SUSHI
  Højbro Plads 19
  1200 Kbh. K
  Tlf.: 3537 1918
Vælg variation
Vælg variation