becks_002.JPG
fris_r_1_beck.jpg
becks_004.jpg
becks_005.JPG
fris_r_beck.jpg

Klip & helfarve hos miljøbevidste og stemningsfulde Beck’s Beauty

659,- / 1.319,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Understreg din personlighed med 50% på klip samt helfarve hos miljøbevidste og stemningsfulde Beck’s Beauty på Frederiksberg Allé

Naturlige hårfarver kan også sige kapow!

Skribent: Sabina Marie Elton

Foto: Kim Bjærre


Nogle associerer kun naturlige hårfarvningsprodukter med en tur i skoven - fodformede sko, jord og visne blade, men det ligger meget langt fra sandheden.

Naturlige hårfarver kan også associeres til blodappelsiner og en flammende solnedgang. Med andre ord - naturlige hårfarver kan også sige kapow, så vi andre må sige wow.


Har du ledt efter en farveserie og en frisør, der kan leve op til dette, har du hende her.


Karina Eugenie Petersen er i 1994 uddannet frisør fra CHA CHA CHA. Hun er selvstændig og arbejder freelance som frisør, stylist og makeup artist. Hun har lejet sig ind hos Beck's Beauty, hvor hun i samarbejde med indehaver Kathja Catharina Beck byder kunderne velkommen under salonens guldindfattede stuk.


Når Karina ikke smukkeserer modeller ved mode- og frisørshows, finder hun stor inspiration til sin klippekunst ved at gå en tur ned af Københavns, Milanos eller Londons gader. Karina holder altid øjnene åbne for små detaljer og nye ideer, og er på den måde altid på forkant med de nye looks.


Karina er også en frisør, der tager sig tid og sætter sine kunder i centrum.
Hun udtaler selv, at "når jeg har en kunde, så har jeg en kunde".


Særligt salonens stemningsfulde atmosfære komplimenteres af kunderne hos Beck's Beauty. Her skaber hygge rammerne om behandlingerne.


Med en klipning og farvning af Karina Eugenie Petersen hos Beck's Beauty kan du gå foråret i møde med den farve og det look, du associerer forår med. Og forårets nuancespektrum er altså bredt. Tilbuddet indebærer en farvning af hele håret og gælder således ikke striber.

Betingelser

  • Kan indløses fra 22.03.2011 til 20.06.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Bestil tid på tlf.: 33 12 12 03Information

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag-fredag: 10-18

Lørdag (kun i lige uger): 9.30-14

www.becksbeauty.dk

Anmeldelser

Becks Beauty

"Midt i det skønne kvarter på Frederiksberg Alle 32 ligger din skønheds-oase. Her har vi gjort det til vores fineste opgave at forkæle dig og dine sanser fra top til tå. Hos Beck´s Beauty sørger vi for at du får et hvil fra storbyens stress og jag, i lyse omgivelser med luksus-behandlinger til hud hår og negle."

Set på www.becksbeauty.dk

Aftalepart

Becks Beauty Frisør
CVR: ??
  • Becks Beauty Frisør
    Becks Beauty
    Frederiksberg Allé 32
    1820 Frederiksberg C
Vælg variation
Vælg variation