istock_000002856524small.jpg
any_002.JPG
any_003.JPG
any_005.jpg

2 vegetarsandwich eller 2 x dagens suppe fra Deliways på Strædet

70,- / 140,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 2 lækre vegetarsandwich eller 2 x dagens suppe fra hyggelige Deliways på Strædet. Slut af med 2 ingefærshots, og giv din krop et energiboost

Delikate Deliways disker op med lækre supper og sandwiches

Skribent: Wendy Beekhuis

Foto: Kim Bjærre


Deliways ligger i hyggelige Kompagnistræde. Her hersker en rolig stemning, og på fortovet foran caféen er de små caféborde så småt begyndt at blive stillet frem. Deliways er det perfekte sted at nyde en skøn forårsdag med en veninde eller en du holder af.

Deliways har snart et års fødselsdag og er startet af ægteparret Kristina og Kianoush. De havde længe drømt om at få deres helt eget sted, og med den lille café Deliways gik deres drøm endelig i opfyldelse. Her laver de sund mad fra bunden, og på det lille år Deliways har været åben er den lille hyggelige café allerede blevet en favorit blandt mange.

Dagens tilbud giver frit valg mellem Deliways' friske supper eller deres vegetarsandwiches. Supperne er hjemmelavede, glutenfri og er lavet uden mælkeprodukter. Der hører desuden en lækker gulerodsbolle til. Deliways' sandwiches er også hjemmelavede, og deres lækre vegetariske sandwich er lavet på hjemmelavet pesto og humus. Der er frit valg mellem lyst, mørkt eller surdejsbrød.

Desuden kan I skylde jeres suppe eller sandwich ned med et powerfuldt ingefærshot. Ingefær bliver også kaldt Århundredets helserod og er en naturlig energikilde, der er virkelig god for dit immunforsvar.

Så tag en time ud af din travle kalender. Tag en ven under armen og smut ned på Deliways til en lækker hjemmelavet suppe eller sandwich og et energigivende ingefærshot. Velbekomme.

Betingelser

  • Kan indløses fra 22.03.2011 til 22.06.2011.
??


Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man-lør: 9-21

www.deliways.dk

Aftalepart

Anytime Deliways
CVR: ??
  • Anytime Deliways
    Anytime Deliways 

    Kompagnistræde 31 

    1208 København K
Vælg variation
Vælg variation