Jewels_001.jpg
Jewels_002.jpg
Jewels_003.jpg

Unikke og håndlavede smykker af perler og ædelstene hos Jewels2go

250,- / 500,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få dit eget unikke og håndlavede smykke af perler og ædelstene hos Jewels2go i Vendersgade i Indre By - værdibevis på 500,- for kun 250,-

Skræddersyede smykkedrømme

Skribent:
Linda Østergaard

Foto: Kim Bjærre

Ønsker du et smykke, som ingen andre har magen til? Så besøg Jewels2go. Her er hvert enkelt smykke et lille håndlavet værk og lavet af naturlige ædelstene og perler.

Den eksklusive smykkebutik Jewels2go har sin base i Nansensgade-kvarteret i København. Butikkens ædelstene og perler er hentet fra Mexico, Tanzania og Tahiti. Det er den ægte vare, og det er netop natur-smykkestenene, som gør butikken til noget specielt.


Jævnligt besøger internationale kunder Jewels2go, hvoraf flere er stamkunder. Og et kig rundt i den hyggelige kælderbutik vidner om, at det kun er fantasien, der sætter grænser. Ædelstene og perler spænder vidt over hele farvepaletten fra sart rosa og lysegrøn til iøjefaldende pangfarver. Smykkerne er tidløse, og her findes alt fra klassiske, elegante ringe og armbånd til halskæder og øreringe med et mere vovet udtryk.

Midt i butikken står et arbejdsbord med værktøj klar til at forvandle dine ønsker til unikke smykker. Hvert udstillet smykke har sit personlige præg. Guld, sølv og sterling forbinder de smukke ædelsten og perler. Ikke to smykker er ens - og det er den bærende idé hos Jewels2go, som laver smykker med hjertet.

Jewels2go's to indehavere og smykkedesignere, Birthe Jensen og Susanne Wulff Pedersen, er altid klar til at tage en snak med dig om design af dit unikke smykke. Og her er god tid til at få det rette udtryk frem sammen med dig. Med dagens tilbud får du et smykke lige efter dit eget ønske, hvor du selv bestemmer form, facon og sten, eller du kan købe de udstillede smykker i butikken.

Betingelser

  • Kan indløses fra 22.03.2011 til 22.07.2011.
Max. 1 værdibevis pr. person.


Information

Åbningstider & hjemmeside:

Torsdag 14-17

Fredag 12-19

Lørdag 11-15

Ellers efter aftale

www.jewels2go.dk

Aftalepart

Jewels2go
CVR: ??
  • Jewels2go
    Jewels2go 

    Vendersgade 17, kld.
    
1363 København K
Vælg variation
Vælg variation