Victoria_001.jpg
victoria_002.jpg
Victoria_003.jpg

Slip hurtigt og effektivt af med nakke- og rygsmerter med den revolutionerende DENAS-terapi fra lækre salon Aevitas på Strandvejen

175,- / 350,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Slip hurtigt og effektivt af med nakke- og rygsmerter med den revolutionerende DENAS-terapi fra lækre salon Aevitas på Strandvejen

Hurtig og effektiv smertelindring

Skribent: Martin Gottlieb


Kender du følelsen? Du har siddet foran computeren hele dagen, og nu gør din nakke så ondt, at du knap nok kan tage overtøjet på. Spændingshovedpinen kommer, du har svært ved at sove, og dit overskud er pist forsvundet. Men takket være salon Aevitas behøver du nu ikke længere finde dig i at have ondt. På kun en halv time kan du slippe af med nakke- og rygsmerter, få smilet igen og endda sove bedre.


I salon Aevitas bruger de kun de bedste, mest gennemtestede produkter, og her er DENAS-terapi en af de klare favoritter. Med effektive resultater og en mild behandlingsform er DENAS gået hen og blevet en publikumsfavorit, og nu får du også mulighed for at prøve den revolutionerende smertebehandlingsterapi.


DENAS står for Dynamisk Elektro Neuro Adaptiv Stimulation. Ved DENAS-terapi skabes elektromagnetiske impulser, der "ligner" de neuro-impulser, som vores krop selv bruger. Disse impulser bliver via en elektrode sendt til bestemte steder på din nakke, ryg, ører og reflekszoner, hvilket fjerner din smerte og giver dig en følelse af velbehag.


Det geniale ved DENAS-terapi er, at fordi neuro-impulserne ligner kroppens egne signaler, er der ingen bivirkninger ved behandlingen. Din krop bliver simpelthen hjulpet til at hjælpe sig selv - lettere og mere bekvemt bliver det ikke.


Et behandlingsforløb hos salon Aevitas foregår ved, at du først får analyseret din rygsøjles tilstand med et specialdesignet program. Derefter får du påført elektroder på de steder, der skal stimuleres, og efter en lille halv time er du færdig. Det bedste ved DENAS-terapien er dog, at både akutte og kroniske skader kan behandles. Du kan slippe af med alt fra nakkesmerte til kronisk migræne, så hvad venter du på? Hvorfor gå rundt og have smerter, når du kan slippe af med dem? Prøv DENAS-terapi i dag og mærk forskellen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 21.03.2011 til 21.06.2011.
Bestil tid på tlf: 50302111 eller www.aevitas.dk


Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man-fre 9-18

Lørdag efter aftale

www.aevitas.dk

Aftalepart

Aevitas
CVR: 32 41 61 87

Adresse

Nansensgade 42, st. tv.
1366 KBH K
  • Aevitas
    Nansensgade 42, st., tv.
    1366 København K
Vælg variation
Vælg variation