face_20up_001.JPG
face_20up_003.JPG
face_20up_005.JPG
Facial_20Face_20Up_001.jpg
Facial_20Face_20up_002.jpg

Oplev den ultimative skønhedspakke med forkælelse til både ansigt, hænder & fødder hos skønhedsklinikken Face Up Skincare i Kompagnistræde i Indre By


745,- / 1.495,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Oplev den ultimative skønhedspakke med forkælelse til både ansigt, hænder & fødder hos skønhedsklinikken Face Up Skincare i Kompagnistræde i Indre By


Bliv forårsskøn og smuk

Skribent: 
Linda Østergaard

Foto: Kim Bjærre

Gå foråret i møde med glødende hud og et friskt, velplejet look. Face Up Skincare hjælper skønheden godt på vej med en komplet beautypakke, hvor du får en quick manicure, pedicure, luksusansigtsbehandling og dagmakeup.

Du er i gode hænder hos de dygtige kosmetologer hos Face Up Skincare. Stille musik og hyggelig indretning skaber en afslappende atmosfære i klinikken i Kompagnistræde.

Selve behandlingen starter med en konsultation, og herefter følger en plejende pedicure, hvor du får en forfriskende peeling, og den hårde hud files væk. Negle og neglebånd ordnes, og dine fødder bliver til sidst smurt ind en god creme.

Den lækre luksusansigtsbehandling består af rens, exfoliering, evt. damp, dybderens, bryst-skuldre-ansigtsmassage, serum, maske, håndmassage og afsluttende creme. Produkterne, der bruges, er fra det anerkendte mærke Dermalogica, og de indeholder hverken parfume eller tilstoppende ingredienser som lanolin og mineralske olier.

Under ansigtsbehandlingen får du også en quick manicure med pleje af negle & neglebånd og klar lak eller polering af neglene. Efter den afslappende og forskønnende behandling får du lagt dagmakeup ud fra dine egne ønsker. Der bruges rene produkter fra bareMinerals, som er plejende og giver et naturligt look.

Den ultimative skønhedspakke hos Face Up Skincare er også en god gaveidé til én du holder af, der fortjener en fabelagtig forkælelse.

Betingelser

  • Kan indløses fra 19.03.2011 til 15.08.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 400 værdibeviser til salg.

Bestil tid online eller på tlf.: 20 83 58 34Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man-tors: 10-17.30

Fre: 10-17

Lør: 10-14

Derudover efter aftale


www.faceupskincare.dk

Aftalepart

Face Up
CVR: ??
  • Face Up
    Face Up Skincare
    
Kompagnistræde 37, st. tv.

    1208 København K
Vælg variation
Vælg variation