hamlet_001.JPG
hamlet_002.JPG
hamlet_003.JPG
hamlet_004.JPG

Få smilet frem med en forårsfrisk tandblegning fra eksperterne på det anerkendte og eksklusive Hamlet privathospital

1.500,- / 3.000,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få smilet frem med en forårsfrisk tandblegning fra eksperterne på det anerkendte og eksklusive Hamlet privathospital

Et smil som en filmstjerne til Oscaruddeling

Skribent: Martin Gottlieb

Foto: Kim Bjærre


Det første vi ser på, når vi møder et nyt mennesker er øjnene - dernæst tænderne. Tandsundheden i Danmark er i dag blandt verdens bedste og fokus har flyttet sig fra at have sunde tænder, til tænder som også ser sunde ud.  Hvide, smukke tænder giver dig fornyet tro på dig selv, øger dit selvværd og signalerer overskud og velvære. Lad dig ikke tyrannisere af dine tænder, men fremhæv i stedet deres naturlige skønhed med hjælp fra Hamlet


Privathospitalet Hamlet har i løbet af sin tyve års levetid udviklet sig til det førende privathospital i Danmark med behandlinger præget af enorm professionalisme. Dette solide koncept fortsættes og udvikles på deres tandklinik, og det kan du i dag nyde godt af. Med en topprofessionel tandblegning fra Hamlet, er du sikret det bedste resultat med de bedste produkter, markedet har at tilbyde. Du får tænder som en filmstjerne, og det eneste spørgsmål du vil have efter endt behandling er, "hvorfor har jeg ikke gjort det her før?!".


I løbet af vores liv får vi misfarvede tænder på grund af farvestoffer fra den føde, vi indtager, som langsomt ødelægger den naturlige hvidhed. Nogle af os er endda uheldige nok til at være født med gulere tænder end andre. Med en tandblegning fra Hamlet privathospital, kan du få dit smukke hvide smil tilbage på mindre tid end det tager at spise en god frokost. Hvorfor være hæmmet af dine tænder, når du i et snuptag kan gøre dem til din største fordel?


En tandblegning hos Hamlets tandklinik starter med en kort samtale om, hvordan behandlingen kommer til at foregå. Derefter foretages en grundig undersøgelse og afrensning af dit tandsæt, hvorefter selve blegningen foretages, og du efter kort tid kan nyde synet af dit nye jeg - smukt, hvidt smil inkluderet.


Der er ingen grund til at være ked af noget, det er så let at gøre noget ved. Skynd dig ned til Hamlets tandklinik og reserver tid allerede i dag.

Betingelser

  • Kan indløses fra 19.03.2011 til 19.06.2011.

Max 350 værdibeviser til salg.

Bestil tid på tlf.: 38 17 06 50.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man-lør 9-18

www.hamlet.dk

Aftalepart

Tandklinikken Hamlet
CVR: 32101291

Adresse

H. V. Nyholms Vej 21
2000 Frederiksberg
  • Tandklinikken Hamlet
    Privathospitalet Hamlet
    Gyngemose Parkvej 66
    2860 Søborg
Vælg variation
Vælg variation