Raw_001.JPG
Raw_002.JPG
Raw_003.JPG
Raw_004.JPG
Raw_005.JPG
Raw_006.JPG

Spring med på Raw Food-bølgen, når simpleRAW på Vesterbro disker op med en sund, lækker og økologisk menu med både hovedret og dessert for 2 personer

125,- / 250,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Spring med på Raw Food-bølgen, når simpleRAW på Vesterbro disker op med en sund, lækker og økologisk menu med både hovedret og dessert for 2 personer

Få et energiboost med fantastisk Raw Food hos simpleRAW

Skribent: Wendy Beekhuis

Foto: Kim Bjærre


SimpleRAW er gemt lidt af vejen på Oehlenschlægersgade - dog kun et par stenkast fra Vesterbrogade. Caféen er et univers af sundhed, som føles helt modsat. Kan det virkelig smage så godt at være sund? Raw Food er på vej frem i Danmark, og det er ikke uden grund - den levende mad, som eksperterne kalder den, har ry for at ramme folk lige i hjertet, når de først har prøvet den.


Raw Food går hånd i hånd med vitaminer, høj næring, flotte visuelle indtryk og smag uden kompromisser. SimpleRAW åbnede i oktober 2010 og har allerede gjort sig bemærket som Vesterbros nye hippe café, fuld af trendsættende Raw Food, grønne juicer, smoothies og lækre Raw-kager.


Raw-konceptet har længe været et kæmpe hit i New York, London og Paris. Nu er København også hoppet med på trenden med de farverige, velsmagende og sunde retter. Princippet bag Raw Food er, at ingen fødevarer må opvarmes til mere end 42 grader, da indholdet af enzymer, vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer forbliver optimale, når de ikke bliver nedbrudt ved opvarmning.


Med dagens tilbud kan du invitere en du holder af med på en Raw Food-date. I får begge en hovedret bestående af Pasta Pesto à la simpleRAW. Den lækre ret er lavet på squash vendt i pesto og serveres med raw brød, pinjekerner, cherrytomater og linsebøf. Til dessert kan I mæske jer i simpleRAW's fantastiske citron/appelsin-cheesecake - begge retter er naturligvis økologiske.


SimpleRAW viser med al tydelighed, at en sundere livsstil ikke behøver at være lig med kedelig diætkost. Smag hvor lækkert det er, og mærk hvordan din krop takker dig bagefter. Spring med på Raw Food-bølgen hos simpleRAW og oplev en ny og forbedret måde at leve sundt og varieret.

Betingelser

  • Kan indløses fra 17.03.2011 til 16.06.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 1000 værdibeviser til salg.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag-fredag 10-20

Lørdag 10-18

www.simpleraw.com

Anmeldelser

aok.dk

"Jeg sidder her lige nu! Og nyder de gode omgivelser, den dejlige mad.. Mums, hvem troede at sund mad kunne smage så godt! :)"

Set på aok.dk

mitkbh.dk

"Dejligt, hyggeligt sted. Super fed og meget anderledes indretning. Og jeg som troede rawfood kun var salat. Fik raw sandwich og det er ikke sidste gang. Fantatisk dag"

Set på mitkbh.dk

Aftalepart

simpleRAW
CVR: ??

Adresse

Oehlenschlægersgade 12
KBH V
  • simpleRAW
    simpleRAW
    Oehlenschlægersgade 12

    1663 København V
Vælg variation
Vælg variation