Få 56% på Cover i 12 måneder samt sølvøreringe fra Line&Jo - Danmarks hotteste smykkedesignere lige nu

Stil handler om personlighed

 

Skribent: Paw Grabowski

Modemagasinet Cover har som altid fingeren på pulsen. De har nu allieret sig med to af Danmarks fremmeste guldsmede Line Hallberg og Jo Riis-Hansen, som er kendte på såvel det danske som det internationale marked for deres autentiske og tidløse smykker. For 399 kr. får du 1 års abonnement på Cover samt sølvøreringe fra Line&Jo (normalpris 899 kr.).

I det seneste nummer af Cover guider magasinet dig til efterårets mode, og du får masser af skønne tips til at bevare sommergløden langt ind i efteråret. Derudover kan du bl.a. læse et eksklusivt interview med popprinsessen Kylie Minogue, eller få et indblik i bøssernes betydning for hvordan vi går klædt.

Det er altid godt at kende de nyeste trends, men stil handler først og fremmest om personlighed. Derfor arbejder Cover sammen med branchens dygtigste og mest kreative mennesker, som bidrager til, at moden i Cover altid er personlig og brugbar.

Cover guider læserne gennem en produktjungle, der kan være svær at overskue, og går bag om branchen for at sætte fokus på de hotteste og smukkeste tendenser. Magasinet sætter en ære i at udfordre læserne med begavede og interessante interviews samt nye og overraskende kultur- og livsstilstemaer.

Cover er blandt de få danske magasiner der sælger i udlandet. Hver måned sendes magasiner til Sverige, Tyskland, England, USA og Japan. Det skyldes at Cover kan noget, de færreste danske magasiner kan. De gør en dyd ud af at servere de nyeste trends i et indbydende og æstetisk univers. Desuden har Cover kogt det redaktionelle indhold ned til det centrale, og med udgangspunkt i professionel journalistik og et uforligneligt internationalt netværk, kan Cover tilbyde de største stjerner.

Betingelser

  • Kan indløses fra 06.08.2010 til 04.11.2010.

Max 200 værdibeviser til salg.

For at modtage Cover, skal du sende dit navn, adresse og downtown.dk referencenummer til: downtown@cover.dk

Øreringene skal hentes hos Pede & Stoffer fra fre d. 6/8 til fre d. 13/8.Information

Pede & Stoffer åbningstider:

Man-tor: 11-18

Fre: 11-19

Lør: 11-17

www.cover.dk

www.pedestoffer.com

www.lineandjo.com

Anmeldelser

The Label Finder

"The Line&Jo style is a melange of classical feminine grace and fashion-forward sex appeal."

Set på www.thelabelfinder.com

Aftalepart

Cover
CVR: ??

Adresse

Sundevedsgade 5 st, th
Vesterbro
  • Cover
    Pede & Stoffer:
    Klosterstræde 19
    1157 København K
Vælg variation
Vælg variation