kra_002.JPG
kra_004.JPG
kra_005.JPG
kra_006.JPG

Slip af med stress og få overskuddet tilbage med Kranio-Sakral terapi og organmassage – en fantastisk behandling, der har dig og din krop i centrum

250,- / 500,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Slip af med stress og få overskuddet tilbage med Kranio-Sakral terapi og organmassage – en fantastisk behandling, der har dig og din krop i centrum

Overskud i hverdagen, indre ro og masser af velvære

Skribent: Martin Gottlieb

Foto: Kim Bjærre

Her i Danmark spiser vi hovedpinepiller, når vi har hovedpine, uden at tænke over hvorfor hovedpinen overhovedet er opstået til at begynde med. Men hvorfor ikke slippe for dine problemer permanent? Hvad nu hvis du aldrig mere behøver have ondt i ryggen, smerter i hoften, spændingshovedpine, stress eller manglende overskud? Book en tid hos kranio-sakralterapeut og organmassør Jana Hartlich, og mærk dine problemer forsvinde, dit overskud komme tilbage og din krop bare spinde af energi.


I en travlt og hektisk hverdag kan det være svært at få tid til at stoppe op, slappe af og finde sig selv. Resultatet kan være en følelse af stress, ubehag og ondt i kroppen, uden at din læge kan finde nogen direkte årsag - og hvad gør du så? Heldigvis kan Jana hjælpe dig til at få det godt igen, via en kombination af kranio-sakralterapi og organmassage.


Når du booker en tid hos Jana, starter I først med at sætte jer ned sammen og snakke om, præcist hvad det er, du har problemer med, hvor det gør ondt, og hvad der skal gøres. Derefter bruger Jana sin store kendskab om kroppen og de indre organers funktion til effektivt at få bugt med dine problemer. Kranio-sakralterapi tager udgangspunkt i dit nervesystem og fjerner ubalancer og spændinger i din krop ved blid, effektiv massage. Behandlingen i kombination med organmassage, frigør dine ressourcer og kroppen og sindet fornyes.


Janas store viden om kroppen, kombineret med hendes rare, rolige personlighed og fantastisk dygtige hænder, giver dig overskud såvel som lysten til at smile mere i hverdagen og at gennemføre de ting i dit liv, du gerne vil.


Snyd ikke dig selv eller din krop for en unik chance for at få bugt med hverdagens problemer. Book en tid, mærk forandringen og nyd en enorm følelse af øget velbefindende og livskvalitet.

Selve behandlingen hos Jana består af:

15 minutters samtale om hvad du gerne vil have ud af behandlingen.

60 minutters kranio-sakralterapi og/eller organmassage.

Betingelser

  • Kan indløses fra 16.03.2011 til 16.08.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 220 værdibeviser til salg.

Bestil tid på tlf.: 29 89 78 15

Du skal bruge en dørkode for at komme ind i receptionen, hvor Jana tager imod dig. Den får du oplyst, når du booker en tid.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man-fre: 10-20

Lørdag: efter aftale


www.kranio-st.dk

Aftalepart

Rundt om kroppen
CVR: ??
  • Rundt om kroppen
    Rundt om kroppen
    Nørregade 41
    1165 København K
Vælg variation
Vælg variation